Радіореле 

 Дистанційне керування пристроями

Бездротові вимикачі (або радіореле) дозволяють дистанційно до 100м включати/вимикати будь-яке навантаження: лампу, двигун, обігрівач, вентилятор. Сигнал керування кодований та унікальний. Ви можете пристосувати безпровідні радіовимикачі для керування світлом, відкриття воріт, замків, дистанційним перезавантаженням обладнання.

Приклади використання бездротового пристрою

Наведемо приклади, щоб стало зрозуміліше, навіщо вам потрібно купити радіореле. У вас є світло на столбі. Для його включення стандартним вимикачем у вас є два варіанти: протягнути дріт до вимикача до вас у будинок або встановити вимикач на столбі. Перший випадок мало хто використовує - дуже велика відстань від столбу, значить знадобиться багато дроти вести в будинок. Здебільшого всі бігають на вулицю. У випадку з радіореле вам просто потрібно натиснути кнопку на пульті і ввімкнутися.

Схожі випадки бувають і в квартирах. Реальна ситуація з життя. Вимикач у коридорі або тамбурі ви не хочете встановлювати, адже ваші сусіди не виключають світло, а він живиться від вашого лічильника. Тому світлом користується тільки ваша сім'я - тільки ті, хто має брелок-пульт на ключах від будинку. А сусіди нехай самі свій світильник встановлюють. Ось з принципу є сенс купити радіореле.

У вас є будинок чи стоянка. Ви ставите кілька нових прожекторів на крышу або на опорі. Як їх включати? Від шкірного тягти дроти на пульт? Ось тут рішення з радіореле дуже добре економити гроші на дротах. Чим більше відстань - тим більша економія.

Як вибрати радіореле?

Купити бездротові вимикачі з клавішею або ж вимикачі з пультом-брелоком ви можете у нас в інтернет-магазині з доставкою по Україні з Києва. У нас є прийомні блоки радіореле, а також передають пульти-брелоки. Їх можна купити окремо і закодувати під ваш приймач. Бувають радіореле на один канал, два, три і чотири канали. Це означає, скільки груп світла ви можете підключати на один приймальний блок.

Типи підключення

Зверніть увагу, що бувають двох типів підключення реле: сухі контакти і вихід напруги. У першому випадку ви можете керувати будь-ланцюгом, мати нормально замкнуті або нормально розімкнуті контакти. Це дає велику свободу в побудові схеми. Якщо ж радіореле просто видає при спрацьовуванні 220 вольт, то його підключати набагато легше і зрозуміліше. При цьому звичайно ж вам буде складніше організувати управління ланцюгами з іншою напругою. Детально з цього питання вас може проконсультувати будь-який менеджер нашого інтернет-магазину Ексмарт.

Більше
на сторінці
Показати 25 - 29 з 29 шт
Показати 25 - 29 з 29 шт

Меню