Дверні дзвінки

Захист від пилу та вологи:

Виробник

Ціна

0 грн - 765 грн

Дверні дзвінки 

Безпровідний дверний дзвінок повинен бути надійним, красивим і гучним. Саме такі дзвінки ми і пропонуємо. Тільки кращі моделі Feron і Sencor за дуже доступними цінами. Дверні дзвінки можна купити у нас в інтернет-магазині в Києві або з доставкою по Україні.

Асортимент дзвінків для вхідних дверей складається з моделей з різною кількістю мелодій, кодований сигнал чи ні, керуючі кнопки з вологозахистом чи ні. Бездротові дзвінки можуть працювати від батарейок або від мережі 220В. Так само є дзвінки з двома приймачами або двома кнопками виклику або дзвінки з датчиком руху. Всі ці варіанти представлені у нас в каталозі інтернет-магазину exmart.com.ua.

Кнопку можна встановити в будь-якому місці в радіусі 100м від приймача. Сигнал від неї проходить крізь стіни, але дальність при цьому зменшується. Чим товщі стіни - тим менше дальність. Для установки дверного дзвінка в ангар або металевий контейнер, ми рекомендуємо купити дзвінок SENCOR. У них вище ціна, але і дальність, на яку вони можуть працювати (до 150 метрів). Такі бездротові дзвінки зроблені в Китаї для чеської компанії SENCOR.

Дверні дзвінки Feron представлені в нашому магазині в великому асортименті. У них невелика ціна, але цілком гарна якість. Такий дзвінок добре буде встановити в під'їзді чи на ґанку. Сигнал від кнопки здатний подолати дві суцільні стіни або одне стельове залізобетонне перекриття. Різні моделі дзвінків для дверей мають свій набір мелодій: від класичного Дін-Дон або зозулі до довгих сучасних мелодій.

У нас часто замовляють бездротові дзвінки з двома кнопками або двома прийомними блоками. Такі моделі зручно використовувати в будинках з декількома входами. У нашому інтернет-магазині навіть є дверні дзвінки з світловим сигналом. Такі приймачі не тільки грають мелодію, але і блимають яскравими синіми вогнями. Це гарне рішення для глухих людей або для гучних ресторанів або виробничих цехів.

Бездротовий дзвінок купити у нас вигідно, тому що у нас низька ціна і швидка доставка по всій Україні (Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів). Ми єдиний інтернет-магазин, який знімає відео-огляди, на яких ви можете послухати всі мелодії в даному дверному дзвінку.

Більше
на сторінці
Показати 25 - 25 з 25 шт
Показати 25 - 25 з 25 шт

Меню