LED лампи

Робоча напруга, V:

Ціна

25 грн - 880 грн

Світловий потік, Lm:

90 Lm - 7305 Lm

Світлодіодні лампи (LED) E27 

Світлодіодні лампи E27 для домашнього освітлення

   Сьогодні світлодіодна лампа E27 є найпопулярнішою різновидом лід пристроїв для будинку. Джерела світла такого типу можна зустріти у всіх магазинах, де продаються освітлювальні прилади. Моделі, що відповідають даному стандарту, є в асортименті всіх виробників світлової техніки. На їх частку припадає близько 80% всіх Ледовських пристроїв, вироблених на сьогоднішній день.

   Під позначенням E27 мається на увазі популярний стандарт різьбового кріплення. Його діаметр становить 27 мм. Саме такі патрони встановлені в багатьох кімнатних люстрах і різних світильниках.

Такий же стандарт цоколя був у більшості класичних лампочок розжарювання. Отже, сучасні led лампи E27 успадкували його у традиційних джерел світла.

   Даний стандарт кріплення втрачають своєї актуальності. Світлові прилади з подібним цоколем легко встановити або витягти самостійно. Таке кріплення досить надійно. Особливо для домашніх умов, де лампочки не піддаються сильної вібрації або механічного впливу.Простота і практичність даного стандарту не дають приводу відмовитися від нього. Тому більшість нових моделей люстр оснащуються такими ж патронами. А широкий асортимент діодних світильників дозволяє легко знайти для них відповідні джерела світла.

Використання світлодіодних ламп E27

   Моделі цього типу вибирають ті, хто збирається замінити застарілі лампочки розжарювання на прогресивні лід пристрою. Зараз все більше людей схиляється до такого рішення. Сучасні прилади, засновані на світлодіодах, задають нові стандарти освітлення. Вони значно економніше, ніж світлові пристрої з ниткою розжарювання. Забезпечуючи аналогічний рівень освітленості, вони споживають в 7-10 разів менше електроенергії. Крім того, їх енергоефективність приблизно в 3 рази вище, ніж у люмінесцентних "економок".

Важливим фактором є також довговічність Ледовських пристроїв. Якщо купити світлодіодну лампу Е27 одного з провідних брендів, вона прослужить кілька років.

   Моделі відомих виробників виконані з якісних матеріалів і надійно зібрані. Як корпус, так і діодні випромінювачі не можна назвати крихкими. Завдяки цьому даних пристроїв не шкодять удари, вібрація або тряска. Вони навряд чи розіб'ються або ушкодяться при падінні.Світлові прилади цього типу дуже слабо нагріваються при роботі. Почасти через особливості діодних випромінювачів, частково - завдяки продуманому теплоотводу. Тому дані прилади пожежобезпечні. А до світиться лампочкам можна торкатися, не боячись опіку. З цієї причини є сенс придбати світлодіодні лампи E27 для дитячої кімнати. Крім того, світіння діодних пристроїв не погіршується при низьких температурах. Це дозволяє використовувати їх для освітлення приміщень без опалення.

   Безпека цих пристроїв обумовлена ​​також тим, що в них немає речовин, шкідливих для здоров'я або навколишнього середовища. З цієї причини вони не вимагають спеціальної утилізації, на відміну від тих же люмінесцентних приладів.

Сучасні моделі оснащуються спеціальними стабілізаторами струму. Вони забезпечують рівне світіння, без мерехтіння, яке не втомлює зір. Також завдяки стабілізації Ледовських лампочки не бояться перепадів напруги. Це гарантує їх довгу роботу навіть при несприятливих умовах мережі.


Різновиди

   На нашому ринку існує великий асортимент різноманітних освітлювальних приладів, заснованих на світлодіодах. Моделі з нарізним цоколем можуть відрізнятися формою, колірною температурою, потужністю. Вибір потрібного джерела світла буде залежати від умов, в яких він буде використовуватися.

Наприклад, купуючи лампочку для будинку, варто розглянути моделі з теплим або нейтральним спектром світіння. Крім потужності варто розглянути таку характеристику, як світловий потік. Від неї залежить, наскільки яскравим буде джерело світла. А широкий вибір форм дозволить підібрати найпривабливіші лампочки для конкретного світильника. Серед сучасних пристроїв можна знайти моделі в формі груші, великої чи маленького кулі, полум'я свічки.

Більше
на сторінці
Показати 1 - 24 з 47 шт
Показати 1 - 24 з 47 шт

Меню