LED панелі

Потужність, W:

6 W - 81 W

Форма:

Ціна

15 грн - 1170 грн

Світлодіодні панелі (LED) 

Світлодіодна панель – це LED світильник, що має плоский алюмінієвий корпус та матовий розсіювач, який робить світло «м'яким» та заливним, рівномірно освітлюючи кімнату. Такі LED-світильники за типом монтажу бувають і накладні панелі, що вбудовуються, а за формою - круглі і квадратні панелі. Купити світлодіодну панель можна для офісу та для дому. Сучасний дизайн поступово відмовляється від люстр на користь вбудованих світлодіодних панелей. У нас в інтернет-магазині великий вибір світлодіодних світильників та LED панелей будь-яких розмірів та форм. Вони повністю укомплектовані драйверами, що спрощує їх монтаж та виключає покупку додаткових товарів.

Врізні LED панелі використовуються для монтажу підвісної стелі з гіпсу або стелі типу Армстронг. Вбудовані LED світильники Feron представлені у формах: коло та квадрат. Залежно від потужності мають різний розмір (чим вище потужність, тим більша площа LED панелі). Купити накладні LED світильники можна для бетонних стель або стін, де немає можливості зробити отвір. Монтаж таких LED панелей дуже простий: вам потрібно закрутити залізну планку до стіни, а потім на неї закріпити світильник.

Світлодіодні панелі Feron відрізняються високою якістю та відносно невеликою ціною. Вони не нагріваються, що дозволяє використовувати їх у пластикових та натяжних стелях. Гарантія на світлодіодні світильники Ферон – 2 роки.

Всі растрові світильники з люмінесцентними лампами можна легко замінити на світлодіодну панель, яка не мерехтітиме і гудітиме, що важливо для роботи персоналу, який тривалий час знаходиться в офісі, аудиторії, салоні краси або клініці. Прослужать вони набагато довше растрових, оскільки в останніх потрібно періодично міняти лампи, так як люмінесцентні мають не довгий термін служби. Світлодіодна панель виглядає набагато солідніше і сучасніше в офісному просторі, ніж застарілий растровий світильник. ТМ Feron має нейтральну колірну температуру, що робить її універсальним джерелом світла в будь-якому приміщенні: у залі, спальні, у ванній або коридорі. Якщо ви думаєте, як висвітлити офіс або салон краси, то LED-панель - ідеальний варіант.

Наші клієнти часто замінюють растровий світильник світлодіодною панеллю малої потужності. У коридорі не потрібне яскраве світло, яке горить цілодобово. Набагато вигідніше замість растрового світильника потужністю 72 Вт поставити плитку, в якій вирізати отвір під світлодіодний світильник потужністю 12 Вт. Економія 60 Вт на кожному світильнику. При врахуванні їх кількості, періоду роботи та вартості переобладнання – виходить дуже економне рішення!

Світлодіодний світильник – це мінімалістичний дизайн, приємне світло, хороша ціна, тривалий термін служби, а також колосальна економія електроенергії та ваших засобів. Світлодіодне освітлення – це майбутнє. І світлодіодні стельові світильники це перший крок до нього.

Більше
на сторінці
Показати 1 - 24 з 103 шт
Показати 1 - 24 з 103 шт

Меню