Сенсорні диммери 

Бажання створити комфорт в будинку є одним з найважливіших пріоритетів для людей. З появою сенсорних вимикачів така мета стала ще більш досяжною. Але виробник Livolo не став обмежуватися лише на функції сенсора або дистанційному управлінні. Тепер ви можете і управляти яскравістю світла світильника. Це стало можливим завдяки таким пристроям, як сенсорні димери.

Що таке сенсорний димер?

Сенсорний вимикач сьогодні не є новинкою. Тепер немає необхідності натискати кнопки або бояться того, що вони з часом відпадуть або зламаються. Це великий плюс для вимикачів Livolo, але, як уже було сказано, не єдина перевага. З додаванням димера, ви можете управляти яскравістю світла, але це за умови якщо ваш освітлювальний прилад здатний на це. Яскравість змінюється плавно, без ривків. Ви можете перейти від яскравого світла на зовсім тьмяний, як у нічника.

Таке управління можливе завдяки впровадженню в систему вимикача сучасних чутливих ємнісних датчиків. Це дозволяє димеру реагувати чітко на дотики до зони сенсора. Більш того, в ньому є функція пам'яті: після виключення і повторному включенні яскравість залишається те, яку ви налаштували раніше. По суті, принцип роботи димера схожий на роботу з вашим смартфоном: при прокручуванні на екрані регулятора ви регулюєте яскравість.

Крім сучасного і стильного вигляду, такий димер має ряд переваг:

матеріал виготовлення: знімна панель виготовлена ​​з вогнетривкого і ударостійкого скла;

немає звуку клацання при натисненні на вимикач;

надійність і довговічність: близько 100000 циклів;

дистанційне управління;

підсвічування: димер на скляній панелі вимикача світить м'яким синім кольором, при вимкненому стані - червоним.

Такий сенсорний вимикач з димером не боїться води і його ви можете встановлювати в місцях з підвищеною вологістю і не бояться управляти мокрими руками. Встановлюється він в стандартне місце класичного вимикача. Не потребує переобладнання коробки або заміни проводки. При обриві в колі вимикач автоматично відключається.

Використовувати даний пристрій ви можете зі світлодіодними світильниками, LED лампами, лід стрічками та іншими освітлювальними приладами, в яких є можливість регулювання яскравості.

Більше

У цій категорії немає товарів

Меню