Радіокеровані вимикачі 

Створюючи в своїй квартирі систему розумного будинку, ми розраховуємо на її функціональність, якість і довговічність. Адже така система, яка зроблена з толком, дозволити прибрати нам безліч зайвого в нашому житті і зробити її комфортною. Безпосередньо це стосується і освітлення, яке відіграє важливу роль під час облаштування житла. Управління освітленням повинно бути простим, зручним і безпечним. Це можуть забезпечити радіокеровані вимикачі Livolo. Що ж вони собою являють? Для чого потрібні і наскільки надійні? На всі подібні питання ми відповімо в цьому розділі.

Радіокеровані вимикачі Livolo. Що це?

Найголовнішою перевагою подібного пристрою, є і керувати нею як традиційним способом, так і за допомогою пульта дистанційного керування. У першому способі ви просто підносите руку до сенсора і світло включається або вимикається. У другому ж необхідно докупити пульт, який працює на частоті 433 мГц. Також, ви можете управляти вимикачем не купуючи пульт. Для цього його можна підключити до системи розумного будинку Broadlink або будь-який інший. У цьому варіанті ви керуєте за допомогою спеціального додатку системи в своєму смартфоні. У разі заміни системи смарт будинку, не буде необхідності змінювати і вимикачі.

Установка радіовимикача Livolo не зажадає у вас додаткових робіт. Конструкція його дає змогу легко встановити в місці колишнього звичайного вимикача. Таким чином ви можете легко замінити свої старі вимикачі на нові сучасні від Livolo, не витрачаючи додаткових зусиль.

Вимикач радіокерований відмінно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі. Будь то класичний або Hi-Tech. Їх дизайн і вид створюватиме гармонію і затишок.

Види вимикачів радіокерованих Livolo

З огляду на потреби ринку, компанія Livolo пропонує кілька видів і комбінацій вимикачів, якими можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування. Вони поділяються на:

вимикачів односенсорний;

комбінація вимикачів і розеток;

двухсенсорние вимикачі.

Односенсорний вимикач є класичним пристроєм з одним функціоналом - включення і виключення світла. Але що робити, якщо ви бажаєте підключити ще і розетку, і все в одну рамку. Тут вам підійде комбінація вимикачів і розеток в одному блоці. Як розеток, так і сенсорів там може бути від одного до двох в одній рамці. Також, якщо ви бажаєте скомбінувати управління декількома джерелами світла в одному місці вам знадобиться вимикач з двома сенсорами.

Кожен пристрій виготовлено з розжареного скла і виготовляється в білому, чорному, золотистому або сірому кольорах. Володіє високим рівнем безпеки. Навіть в тому випадку, коли у вас мокрі руки. Поверхня захистить вас від струму.

Яку б ви систему розумного будинку не організували, необхідно враховувати і зручне управління освітленням. Це основа вашого будинку, яка буде служити вам тривалий термін і створювати комфорт. Це може дати вам компанія Livolo, а ми забезпечимо вам максимально доступні ціни, щоб ви відчули користь вимикачів вже сьогодні.

Більше

У цій категорії немає товарів

Меню