Датчики руху 

Датчик руху часто ставлять для включення світла на сходових майданчиках, в коридорах, на ганку, а так само в інших місцях вимагають короткочасного освітлення або сигналізації. Для економії електроенергії датчик працює тільки в темний час доби (регулюється) і включає світло на необхідний час (виставляється від 15 секунд до 8 хвилин).

Використовувати ІК датчик руху можна з освітлювальними приладами, такими як світлодіодні світильники, прожектори, різноманітні вуличні ліхтарі і іншими світильниками. Це дозволяє автоматизувати освітлення у вашому дворі і економити електроенергію.

Як працює датчик руху? Всі предмети навколо датчик висвітлює «невидимими» інфрачервоними променями і аналізує їх відображення від теплих предметів. Якщо відображення змінюється, значить, є рух і потрібно включити світло на заданий проміжок часу. На пересування холодних предметів датчик не реагує. Так само можуть бути проігноровані дрібні тварини до 30 кг.

Крім датчиків руху у нас в асортименті є і датчики освітленості день-ніч. Їх ще називають фотоелементами або фотореле. Ось таке сутінковий реле дозволить вам автоматично включити світло ввечері і вимкнути його вранці.

Це не тільки економно, але і дуже зручно. Адже часто люди забувають вимкнути світло на стовпі, і він горить цілий день. З датчиком освітленості ви забудете про такі проблеми. Ще в ньому є регулятор чутливості. Це дозволяє вам включити світло або як тільки почало сутеніти, або вже коли буде непроглядна темрява. На відміну від таймера, фотореле не прив'язане до часу вам не доведеться міняти якісь установки в залежності від сезону (літній і зимовий час). Фотоелемент - це реальна автоматизація вашого будинку за дуже низьку ціну. Якість датчиків день / ніч Feron можна описати фразою: «Купили і забули».

Купити датчик руху найпростіше в нашому інтернет-магазині. Чому? Тому що ви отримуєте: низьку ціну, якісний прилад для освітлення, інструкцію по експлуатації та схему по підключенню, гарантію, товарний чек. Плюс до всього у нас найнижча ціна в Києві.

Більше
Показати 1 - 16 з 16 шт
Показати 1 - 16 з 16 шт

Меню