Світильники

Потужність, W:

0 - 230

Ціна

120 грн - 31955 грн

Додаткові опції

Температура світла, К:

Світлодіодні люстри (LED) 

Світлодіодні люстри є досить популярними, оскільки володіють великою кількістю переваг по відношенню до звичайних освітлювальних приладів. Ці світлодіодні освітлювачі з'явилися на ринку порівняно недавно. Вони багато в чому схожі на звичні люстри, але при цьому мають відмінні риси.

 

Особливості світлодіодних люстр

Стельові люстри найчастіше мають вбудований блок живлення, який знижує напругу для їх нормальної роботи. У деяких варіантах в ньому взагалі немає необхідності, що суттєво розширює сферу застосування даних світильників.

 

Світлодіодна люстра дає світло, який за відтінком максимально наближений до денного. Лампочки можуть світити і більш теплим світлом, при покупці люстри обов'язково зверніть увагу на температуру світіння.

 

Люстра для кухні зі світлодіодами буде експлуатуватися набагато довше, ніж традиційна. Ресурс світлодіодів, заявлений виробниками, може досягати до 5000 годин безперервної роботи. Так як на кухні світло може знадобитися навіть вдень, щоб полегшити господині приготування їжа, то така люстра для цього приміщення просто знахідка.

 

Сучасні люстри на діодах практично не нагріваються, що підвищує ваш комфорт і безпеку. Купити люстру в Україні можна в нашому інтернет магазині. Ми пропонуємо товари в різних цінових категоріях. З огляду на довговічність і функціональність даного класу освітлювальних приладів, їх вартість цілком виправдана.

 

Які додаткові можливості мають LED люстри?

Можна купити люстру в Україні зі світлодіодами з такою додатковою опцією, як пульт дистанційного керування. Така світлодіодна люстра проста і зручна в експлуатації. Природно, при наявності даного функціоналу люстра буде коштує дорожче. Дешевші світильники поставляються без цієї можливості.

 

Можна купити люстру в інтернет магазині, в якій можна буде змінювати яскравість світіння і навіть його колір. Це також позначиться на ціні, тому уважно читайте опис кожного запропонованого товару.

 

У нас представлені люстри на світлодіодах як в підвісному, так і в припотолочная виконанні. Ми рекомендуємо робити вибір в залежності від висоти стель у вашому приміщенні: якщо вони досить високі, то підвісні люстри виглядатимуть дуже ефектно. Крім цього вони зможуть освітити більше простору.

Якщо ж висота приміщення порівняно невелика, то ми рекомендуємо купувати люстри, які кріпляться під самою стелею. У нас є вироби, виконані в різному стилі, що дозволить вам підібрати оптимальний варіант для вашого інтер'єру.

 

 

Більше
на сторінці
Показати 49 - 54 з 54 шт
Показати 49 - 54 з 54 шт

Меню