Blog categories

Пошук за статтями

Як підключити датчик руху?

Як підключити датчик руху?

Установка датчика руху

На сьогоднішній день інфрачервоні датчики руху мають дуже широку сферу застосування. Прилад включає освітлювальний пристрій, як тільки в зону роботи датчика потрапляє людина. Прилад автоматично розпізнає денний і нічний час доби. Таким чином ваш осветільтельний прилад працює тільки в темний час і тільки коли в заданій зоні є людина, що істотно зменшує споживання електроенергії і збільшує термін служби лампи.

Налаштування датчика руху

Прилад розпізнає час доби. Користувач може плавно налаштувати освітленість. Датчик може працювати і вдень, і вночі, якщо встановити режим "сонце" (max). Датчик працює тільки в повній темряві (менше 3 LUX), якщо встановити режим "місяць" (min). Другий регулятор на датчику - "Час". За допомогою його ви виставляєте період часу, роботи датчика після останнього руху: приблизно від 20 секунд на мінімумі і до 8 хвилин на максимумі.

2) Тест приладу:

Регулятор освітлення поверніть за годинниковою стрілкою на максимум - день, таймер - за годинниковою стрілкою на мінімум.

Відразу після включення електроживлення контрольоване освітлювальний пристрій не працює, а індикаторна лампочка загоряється 1 раз в 4 секунди. Через 5 - 10 з освітлювальний пристрій починає працювати, а індикаторна лампочка буде загорятися 2 рази в секунду. При відсутності сигналів освітлювальний пристрій перестає працювати через 5? 30 с, а індикаторна лампочка загоряється 1 раз в 4 секунди.

Після того, як освітлювальний пристрій вимкнулося, перевірте прилад через 5-10 с, освітлювальний пристрій має почати роботу, а індикаторна лампочка буде загорятися 2 рази в секунду. Освітлювальний прилад перестане працювати через 5-15 с.

Поверніть регулятор освітлення проти годинникової стрілки - на мінімум (менш 3LUX) - при освітленості більше 3 LUX пристрій працювати не буде, проте воно може працювати, якщо закрити вікно виявлення чим-небудь непрозорим (напр. Рушником). При відсутності сигналів освітлювальний пристрій перестає працювати через 5-15с.

3) Несправності і способи їх усунення:

Якщо освітлювальний пристрій не працює, потрібно перевірити:

1) електроживлення і освітлювальний пристрій

2) не зламано чи освітлювальний пристрій

3) чи горить індикаторна лампочка зеленим

4) чи відповідає встановлений світло (день / ніч) навколишнього висвітлення

При поганій чутливості приладу, перевірте:

1) чи немає перед вікном виявлення перешкоди, яке впливає на отримання сигналів

2) навколишнє температуру повітря

3) чи знаходиться джерело сигналу в поле виявлення

4) висоту установки

Датчик не може автоматично вимкнути освітлювальний пристрій, якщо:

1) в поле виявлення постійно надходять сигнали

2) встановлена ​​максимальна витримка часу

3) електроживлення не відповідає зазначеному в інструкції

4) температура близько датчика змінюється (кондиціонер, центральне опалення і т.д.)

Інструкції до кожної моделі датчиків Feron йдуть в комплекті.

Posted on 2015-06-04 Полезная информация 1932

Меню