Blog categories

Пошук за статтями

Як розетка таймер ТМ22 може допомогти в заощадженні електроенергії в зимовий період?

Як розетка таймер ТМ22 може допомогти в заощадженні електроенергії в зимовий період?

Багато з нас, з приходом холодів, замислюються про те, як зробити опалення свого будинку ефективним і не витратним. Таке рішення знайшли багато країн Європи, і воно точно не на користь центрального опалення. Справа в тому, що в деяких країнах просто його немає, і що цікаво - жителі цих держав не мерзнуть взимку, а вода в крані - гаряча.

У чому ж їх секрет?

Всі ці країни об'єднує один невеликий, але дуже функціональний прилад - розетка з таймером. Є безліч варіацій даного вироби, але зарекомендував себе як надійний тільки ТМ22. Його головна функція - включати і вимикати опалювальний електроприлад, бойлер, конвектор або котел в заданий вами час і днів тижня.

Як розетка таймер ТМ 22 допомагає економити?

Вона управляє роботою ваших опалювальних або нагрівальних приладів відповідно до зазначених вами параметрами. Вам немає необхідності топити всю ніч, витрачаючи велику кількість електроенергії, і вставати дуже рано, щоб включити бойлер для нагріву води. Все це зробить за вас розетка-таймер. Робота приладів в певний час дозволяє мінімізувати витрати електроенергії, адже вони активуються і відключаються в автоматичному режимі. Наприклад, кількох годин вночі досить для того, щоб добре обігріти кімнату, замість роботи обігрівача цілу ніч.

Використовуючи таймер ТМ22 можна економити не тільки електроенергію, але і час. Автоматизація нагрівальних та опалювальних приладів доступно кожному, і дозволяє перейти на якісно інший рівень, який дозволить вам комфортно почувати себе в період холодів.

Posted on 2016-04-19 First category 1018

Меню