Аварійний LED покажчик Horoz Robson EXIT 3W

084 020 0002

Новий

333 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Світлодіодний світильник вихід (Exit) служить покажчиком напряму виходу в приміщеннях. Такий аварійний світильник вихід є невід'ємною частиною будь-яких громадських закладів. Має унікальний сучасний дизайн, який підійде до будь-якого інтер'єру. Вбудований акумулятор дозволяє світильника функціонувати без загальної електромережі. Завдяки цьому фактору, в разі відключення електроенергії, можна з легкістю знайти вихід з будівлі.

Світильник вихід виготовлений з якісних матеріалів, напис оформлена англійською мовою. На Споживання становить 0.6W.

Світильник постійно світиться. У разі відключення електроенергії LED світильник перейде в автономний режим роботи від акумулятора. В цьому режимі світильник може пропрацювати 3 години поки акумулятор не розрядиться. Коли мережу відновиться, світильник включиться і почнеться зарядка акумулятора.

Установка таких світильників регламентується нормами пожежної безпеки.

Їх мета - успішна евакуація людей з приміщення. Такі світильники обов'язково ставляться над виходами на сходові майданчики і над виходом з будівлі. Найчастіше ви можете побачити їх в кінотеатрі, офісному центрі, торговому центрі, стадіоні, місцях масового скупчення людей.

Світильник Exit - це надійний аварійний джерело світла для вашого приміщення.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:0.6
Частота, Hz:50-60
Кількість світлодіодів:6
Ресурс роботи, годин:15000
Світловий потік, Lm:50

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Спасибо магазину за сотрудничество. Заказали целую партию разных приборов, основного и аварийного освещение. Всё исправно, всё пришло целым и главное - вовремя. Будем продолжать работать именно с вами.

Раніше переглянуте

Меню