Бактерицидний рециркулятор BactoSfera ORBB 15x1 Vertical

ORBB 15х1 Vertical

BactoSfera

Новий

3 497 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Опромінювач-рециркулятор бактерицидний побутовий BactoSfera ORBB 15x1 Vertical призначений для безпечного кварцування (знезараження) повітря в приміщенні від вірусів, бактерій, алергенів, інших інфекційних мікроорганізмів і шкідливих речовин. Головна перевага рециркулятора - це можливість безперервного кварцування приміщення в присутності людей, тварин і рослин.

Рекомендований для приміщень до 30 м², категорій * II, III, IV, V.

Укомплектований високоякісними безозоновіми бактерицидними лампами низького тиску з піком ультрафіолетового випромінювання 257,3 нм (УФ-С діапазон). Ресурс ефективної роботи ламп становить не менше 9000 годин. Кількість ламп - 2 шт. по 15 Вт. Дана довжина хвиль випромінювання ідеально відповідає піку максимальної бактерицидної ефективності, тобто найкращому поглинанню ультрафіолету молекулами ДНК мікроорганізмів, в результаті чого мікроби втрачають здатність розмножуватися і гинуть.

Має 3-х метровий провід з вилкою, що дає можливість монтажу рециркулятора на будь-якій висоті в кімнатах зі стандартним метражем стелі. Кріпиться за допомогою шурупів до стіни або стелі.

Аксесуари

Раніше переглянуте

Меню