Економія 40 грн

Безпровідний дверний дзвінок MAESTRO з базою в розетку

Новий

440 грн

480 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 3 відгук(и)
 
Все про товар

Навіщо існує бездротової дверний дзвінок?

Безпровідний дверний дзвінок - це невід'ємний атрибут будь-якого будинку. У цього пристрою проста задача: ви повинні чути, що до вас прийшли в будь-якій точці приміщення. Дані дзвінки працюють на відстані, навіть через щільні бетонні або цегляні стіни. Вам не потрібно довбати стіни і протягувати дроти. Дальність роботи - 300 метрів. Але, безумовно, якщо на шляху є товсті стіни, металеві двері або ще якісь перепони, то дальність передачі сигналу, буде менше.

Ідеальне місце застосування даної моделі дзвінка - це приватний будинок або квартира, але його можна також використовувати як внутрішню кнопку виклику персоналу або охорони в офісі або магазині. Даний дзвінок може знадобитися при догляді за людьми похилого віку або хворими людьми, для виклику доглядальниці.

Дзвінок складається з кнопки-передавача і приймача, який вставляється в розетку. У комплекті йде двосторонній скотч і набір шурупів для монтажу кнопки. Можна використовувати одночасно кілька кнопок-передавачів і приймачів. Наприклад, Кнопки можна встановити біля головного входу, біля в'їзних воріт або на задньому дворі. А кілька приймачів може знадобиться в великому будинку, щоб чути звук в різних кімнатах або поверхах.

До цієї товарної позиції входить одна кнопка і один приймач. Використовуйте посилання, щоб купити дверні дзвінки з іншою кількістю передавачів або прийомних блоків: Дверний дзвінок з двома кнопками і Дверний дзвінок з двома прийомними блоками

Характеристики дверного дзвінка

Передавач працює від батарейки 12V типу A23 (йде в комплекті, звичайна таблетка, є в кожному супермаркеті). Такого джерела живлення вистачає, приблизно, на рік експлуатації. Приймач працює від електромережі 220V 50Hz, його потрібно просто вставити в звичайну розетку. Відсутність батарейок в блоці - це скоріше плюс. Їх не потрібно міняти, можна легко вимкнути дзвінок, якщо хочете поспати.

Частота роботи - 433 МГц, дальність роботи без перешкод - 150 метрів (перевіряли!). Вологозахист кнопки IP55 (можна ставити на вулиці).

Важлива характеристика: дзвінок кодований. Це означає, що кожна кнопка має свій шифр, який запам'ятовується базовим блоком. Якщо ваш сусід купить, точно такий же дзвінок, то сигнали будуть перетинатися. Ваш дверний дзвінок буде дзвонити тільки від вашої кнопки. Плюс цієї системи ще в тому, що, якщо вам знадобиться ще одна кнопка, то ви зможете її докупити і "прив'язати" до вже наявного блоку.

Дверний дзвінок MAESTRO оформлений в мінімалістичному стилі з компактними габаритами і колірної обробкою корпусу - в чорному кольорі. Кнопка виконана в обтічній формі щоб її було важко відірвати від стіни. Приймач оснащений світлодіодним підсвічуванням, завдяки якій ви будете не тільки його чути, але і бачити в темряві.

Варіанти мелодій: дин-дон, соловей, русалочка, nokia, вальс, фламенко (carmen), місячна соната, Вестмінстер, аеропорт, лебедине озеро, Jingle Bells, Happy Birthday to You ...

Установка і монтаж дверного дзвінка

Установка дверного дзвінка

Встановлюється кнопка за допомогою шурупів або двостороннього скотча, і те й інше є в комплекті з дзвінком. Приймач просто вставляється в розетку. За замовчуванням кнопка вже "прив'язана" до приймального блоку. Якщо потрібно прив'язати ще одну, то спочатку натисніть кнопку кодування на приймачі, а потім відразу ж натисніть на кнопку передавача. Приймач запам'ятає код і ви зможете використовувати відразу кілька кнопок. Для очищення пам'яті потрібно затиснути кнопку кодування на 20 секунд (до сигналу).

Кнопка дверного дзвінка може бути встановлена ​​на вулиці. Вона має вологозахист, але для більшої надійності ви можете встановити її під козирок.

Чому варто купити?

Ми вже більше 3 років продаємо дверні дзвінки цієї моделі. Ми даємо гарантію на 1 рік, перевіряємо кожен перед відправкою. Товар знаходиться в наявності Києві. Зробивши замовлення до 16:00, ви отримаєте посилку вже на наступний день. Доставка здійснюється зручним для вас способом, через поштові служби або кур'єрську доставку (по Києву). Оплатити покупку можна за передоплатою або післяплатою.

Якщо вам не сподобається дзвіночок, то ви можете його повернути протягом 14 днів - немає проблем. Але, ми впевнені на 100%, що ви залишитеся задоволені цією покупкою.

 
Характеристики
Тип:Бездротові
Робоча напруга, V:220
Захист від пилу та вологи:Так
Живлення:В розетку
Дальність передачі сигналу, м:150м
Живлення пульта ДУ:3V CR2032
Кількість мелодій:48
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Швидко зв'язались. Дзвінок брали для лежачого хворого, щоб 'гукав" як необхідно. Дзвінок у нас тільки доба як отримали. Поки ВСЕ ВІДМІННО!
Результат:
 -  
Самый дальнобойный дверной звонок
Результат:
 -  
Заявленные характеристики правдивые. Цена полностью соответствует товару

Раніше переглянуте

Меню