Бездротовий вимикач Inted 220V одноклавішний Чорний

1-013

Inted

Новий

490 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Що таке радіовимикач

Вам не подобається розміщення вимикачів у вашій новій квартирі? Необхідно зробити перепланування або перестановку меблів? Тоді вам необхідний бездротової настінний вимикач освітлення. Це пристрій легко монтується і служить як класичний вимикач світла. Використовуючи його, ви зможете управляти освітленням з будь-якої точки в радіусі 50 метрів.

Бездротовий вимикач світла має клавішу з двома кнопками і два прийомних блоку. Ви можете приклеїти клавішу до будь-якої поверхні або можете її переносити з собою. Два каналу - це заміна Двоклавішний вимикача для управління двома джерелами світла.

Мобільність настінного вимикача освітлення дозволяє використовувати його з зручного для вас місця. Найчастіше це просто зручність, але іноді і вимушена необхідність. Невдале розташування вимикача може стати проблемою для людей похилого віку та інвалідів. Ви зможете "перемістити" клавішу в зручне для всіх місце, не змінюючи проводку.

Бездротовий вимикач Inted. Як це працює?

Вам не потрібно прокладати дроти в приміщенні. Досить ставити два приймача на необхідні для вас світильники і прикріпити вимикач-клавішу в зручне для вас місце. Один приймальний блок відповідає одній клавіші на вимикачі, відповідно інший блок відповідає наступній клавіші. Харчування передавача забезпечує батарейка А23, яка знаходиться всередині вимикача, йде в комплекті, служить довго і коштує не дорого.

беспроводной настенный выключатель света

Монтаж і настройка

Монтаж радіореле повинен здійснювати фахівець. Перед установкою вимикача відключіть електрику. Підключіть блок приймача згідно зі схемою. Зверніть увагу, що приймач має «сухі» контакти (на контактах реле немає напруги), один нормально розімкнутий (ON) і один нормально замкнутий (NC) контакти, СОМ - загальний. При підключенні не допускайте короткого замикання.

Прив'язка кнопки до приймача. Кожен передавач має свій код. За замовчуванням пульт і приймач вже «пов'язані». Для того щоб приймач записав код пульта вам необхідно натиснути і утримувати кнопку на приймачі поки червоний індикатор не перестане, після цього відпустити кнопку і натиснути потрібну кнопку на передавачі (клавіші). Світлодіод замигает і включиться, це буде означати, що код записаний. Для того щоб стерти код, потрібно затиснути і тримати кнопку на приймачі протягом 20 секунд (червоний світлодіод відразу вимкнеться, потім включиться). До одного приймача можна «прив'язати» до 12 клавіш, які будуть працювати паралельно.



10 історій, які змусили купити бездротової вимикач:

Ми хочемо пересунути шафу (диван), але не можемо, так як закриємо вимикач на стіні

Я заходжу в будинок і йду в темряві через кімнату, щоб включити світло. Мені потрібен вимикач відразу при вході.

Будівельники забули вивести дроти на вимикач і вже поклеїли шпалери! Я не хочу руйнувати стіни.

У нас сучасний офіс зі сталі та скла, ми не знаємо як взагалі встановити вимикач.

Ми орендуємо приміщення, там жахлива стара проводка, нам треба окремі вимикачі до наших вітрин

Є сходи на другий поверх. Треба включати світло внизу і вимикати вгорі. Коли будували не думали, прохідних вимикачів не планували. Тепер треба зробити зручне управління світлом.

Ми зробили на стелі дві групи світла, а вимикач у нас один одинарний. Треба без зміни проводки зробити його подвійним.

Вимикач знаходиться зовні кімнати, ми хочемо перенести його всередину.

Вимикач всередині кімнати, хочемо перенести його назовні.

Хочу включати світло у дворі не заходячи в будинок.

Прохідний вимикач

Часто для включення світла на сходах або в довгому коридорі використовують прохідні вимикачі. Їх установку потрібно планувати заздалегідь, тому що доведеться ізнчально закладати спеціальну проводку. Як бути, якщо вам потрібно увімкнути світло в одній точці, а вимикати в інший, але ви не пректіровалі прохідний виключатьль?

Вам потрібно купити бездротової вимикач з двома клавішами і налаштувати їх працювати на одні приймальний блок. Одна клавіша ставиться в точці А, друга в точці Б. Оді вони працюють на один світильник. Це дуже просто і дуже зручно. Тепер світло на сходах можна включати як знизу так і зверху.

Детальніше про прохідний вимикачі на його сторінці Прохідний радіо вимикач.


беспроводной выключатель света

 
Характеристики
Тип:Бездротові
Робоча напруга, V:220 - 240
Захист від пилу та вологи:IP20
Кількість каналів:1
Потужність навантаження, Вт:1000

Раніше переглянуте

Меню