Світлодіодна лампа Horoz Torch-20 20W E27

Новий

137 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Невелика за споживанням, але досить яскрава в роботі світлодіодна лампа Horoz 20W, є найменшою за потужністю в ряду промислових світлодіодних лампочок в асортименті Horoz Electric. Вона підійде для освітлення невеликих промислових приміщень, складів або облаштування домашнього освітлення.

Horoz 20W з маркуванням TORCH-20 видає дуже приємний холодний денне світло, температурою в 6400К. За виробництво світла відповідають високопродуктивні SMD світлодіоди. Світловий потік, який вони забезпечують, дорівнює 1700 люмен.

При такому освітленні комфортно працювати, плюс лампа не видає звуків і не мерехтить. Це додатково позначається на якості освітленості. Щоб забезпечити нормальний температурний режим роботи, навіть при тривалому включенні, в корпусі лампи знаходиться алюмінієвий радіатор.

Розрахунковий термін безвідмовної роботи Horoz 20W - 25 тисяч годин. Дана лампочка здатна не просто якісно замінити освітлення, адже її цоколь має стандартний розмір Е27, але і дозволяє значно економити при щоденному використанні.

LEDлампу Horoz 20W вигідно купити у офіційного продавця, щоб працювала оригінальна гарантія виробника. Ми, в exmart.com.ua, надаємо саме таку можливість, за найкращими цінами. Порівняйте і телефонуйте до нас!

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:20
Частота, Hz:50
Температура світіння, К:4200К, 6400К
Тип патрона:Е27
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:25 000
Світловий потік, Lm:1800
Тип лампи:Високопотужна
Гарантія, міс:24

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Немає коментарів

Раніше переглянуте

Меню