Лампа світлодіодна T8 Feron LB-246 9W G13

Feron

Новий

85 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Як ми знаємо, компанія Feron намагається розвивати свій асортимент. І сьогодні доступна нова світлодіодна лампа т8 Feron LB-246. Використання такої лампи дозволяє не тільки економити на 50% більше, а й отримати світло, який не є додатковим подразником для наших очей і не має ефекту мерехтіння. Вона не потребує стартерах, дроселях і конденсаторах, так як має все необхідне, для її роботи, елементи всередині. Ви можете спокійно підключити цю LED лампу Т8 безпосередньо до мережі 220V в світильник і не переживати про проблеми в її роботі. Ви не почуєте шуму і будете насолоджуватися її освітленням.

Дана модель має потужність 10W, а її світловий потік складає 850Lm. Вона виготовлена ​​в точності схожою на класичні люмінесцентні лампи. Має поворотний (на 315 °) цоколь. Матеріал виготовлення - скло і теплорассеівающіх пластик. Підходить до будь-яких світильників, розрахованих на роботу зі світлодіодними лампами t8 з цоколем G13.

Чому світлодіодні лампи Т8 краще люмінесцентних?

Почнемо з екологічності та здоров'я людини. Як ми всі знаємо, лампа люмінесцентна т8 містить шкідливі речовини і при її пошкодженні необхідно робити ряд необхідних робіт щоб зменшити шкоду. Для лампи світлодіодним типу т8 такі роботи при її пошкодженні не потрібні. Всередині трубки джерелами світла є світлодіоди. Така структура дозволяє відчувати себе в безпеці при різних випадках її ушкоджень. Також, на зір людини негативно не впливає світло лід лампи, в ній немає ефектів мерехтіння.

Термін служби. Ця модель має досить великий ресурс роботи. Він становить 25000 годин. Якщо порівняти з 8000 годин люмінесцентної, то ми можемо оцінити різницю в довговічності. Вибір очевидний.

Економія. Світлодіодна лампа Т8 Feron LB-246, як ми вже знаємо, має 9W. Вона замінює люмінесцентну лампу в 18W, при цьому світловий потік залишається потужним. Таким чином, ми бачимо значну перевагу. Ви економите не тільки під час використання, але і при покупці, так як ціни на світлодіодні лампи в нашому інтернет-магазині набагато нижчі за ті, які є в будівельних магазинах і гіпермаркетах.

 

led лампа т8

Застосування LED ламп Т8.

Як уже згадувалося вище, дане джерело світла не потребує додаткових пристроях, як це буває з трубчастими люмінесцентними лампами. Безпека і екологічність цих ламп дозволяє застосовувати їх абсолютно в будь-яких світильниках для t8: растрові, вологозахищені і інші. Їх можна використовувати для освітлення в медичних установах або санаторіях, в навчальних закладах і дитячих садах. Ви можете істотно скоротити споживання електроенергії на своїй автомобільній мийці.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:9
Частота, Hz:50
Температура світіння, К:Холодне (6500)
Тип патрона:G13
Кількість світлодіодів:40
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:25 000
Габаритні розміри, мм:588х27.9 мм
Світловий потік, Lm:750
Довжина, мм:600
Аналог люмінесцентної лампи, W:18
Кут розсіювання, градусів:120
Матеріал корпусу:Скло
Тип лампи:Трубка (Т8)
Гарантія, міс:24

Раніше переглянуте

Меню