15% Знижка

Світлодіодний прожектор Feron LL-620 20W

LL-620

Feron

Новий

374 грн

440 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Опис світлодіодного прожектора Feron LL-620 20W

Вдало спроектований світлодіодний прожектор Feron LL-620 20W дозволяє домогтися гарного освітлення площі 20 квадратних метрів з мінімумом витрат на обслуговування. Споживана потужність всього 20 Вт, а випромінюється світловий потік 1940 люмен. Це відмінний показник, доступний тільки для світильників преміум серії. Давайте розглянемо докладніше пристрій цього ліхтаря.

Светодиодный прожектор Feron LL-620 20W
Светодиодный прожектор Feron LL-620 20W

Нові LED технології

Джерелом світла в цьому прожекторе є матриця з світлодіодів 2835SMD від компанії Epistar (Тайвань). Діоди цього типу відрізняються тривалим терміном служби, стабільністю характеристик, низьким тепловим опором і високою світловіддачею (98 люм / Вт). Світлодіоди змонтовані на алюмінієвій платі, яка кріпиться до масивного радіатора для відводу тепла. Для підвищення ефективності тепловідведення, для кращого термоконтакту використовується спеціальна теплопровідна паста, яка наноситься на монтажну поверхню світлодіодної матриці. Температура плати не перевищує 65 ° С (при температурі навколишнього середовища 25 ° С). Все це зроблено для максимального терміну роботи LED прожектора.

Так само всі світлодіодні прожектори преміум серії, в тому числі у Feron LL-620 20W, мають міцний герметичний корпус з високою пило-вологозахистом IP65. Пристрій з таким ступенем захисту можна сміливо встановлювати під відкритим небом і не боятися опадів. Всі використані матеріали стійкі до ультрафіолету і температурних перепадів.

Чим цей прожектор відрізняється від більш дешевих зразків:

 

Світить на 22% яскравіше аналогів із серії стандарт

Великий радіатор з ребрами забезпечує термін служби світлодіодів 30 000 годин

Якісний драйвер створює стабільний вихідний струм при плаваючому вхідній напрузі від 180 до 250 вольт.

Герметичний корпус захищає від води і запотівання при перепадах температури

Матове скло і рифлений відбивач для кращого розподілу променів

Гарантійний термін 12 місяців

Для яких цілей використовувати?

Найкраще буде купити світлодіодні прожектори Feron LL-620 20W для освітлення двору, саду, ґанку, одного-двох паркомісць на стоянці. Він підійде для освітлення під'їзду до гаража або будинку. Часто такі світлодіодні ліхтарі застосовуються для архітектурної та рекламної підсвітки. Ставити їх рекомендується на висоту не більше 3 метрів від рівня землі. Високий ступінь вологозахисту дозволяє монтувати ці джерела світла прямо на відкриті стіни, без будь-яких навісів і козирків. Чи обгрунтована ціна?

Ціна світлодіодного прожектора Feron LL-620 20W обумовлена ​​використанням якісних компонентів: світлодіодів, драйвера, радіатора, герметичного корпусу, розжареного скла. Дешевші прожектори мають меншу яскравість і гарантійний термін, тому їх ціна трохи нижче. Якщо ви купуєте джерело світла для себе, то ми рекомендуємо зупинитися на серії преміум. Це позбавить вас від зайвих витрат часу і грошей в разі виходу неякісного прожектора з ладу.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:180-240
Потужність, W:20
Захист від пилу та вологи:IP65
КласПреміум
Наявність датчика:Без датчика
Температура світіння, К:Холодне (6400)
Кількість світлодіодів:40
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:164x152x44
Світловий потік, Lm:1960
Тип світлодіода:SMD2835
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Экономичный, я доволен

Раніше переглянуте

Меню