Світлодіодний прожектор Feron LL-630 30W

LL-630

Feron

Новий

520 грн

Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 3 відгук(и)
 
Все про товар

Опис світлодіодного прожектора Feron LL-630 30W

Безкомпромісна якість світлодіодних прожекторів Feron LL-630 30W доведено численними тестами і досвідом реальної експлуатації. Якщо ви попросите назвати вам наш найкращий LED прожектор на 30 Вт, то ми озвучимо саме цю модель. Вона відрізняється високою світловіддачею і якісним виконанням не тільки корпусу, а й усіх внутрішніх компонентів.

Светодиодный прожектор Feron LL-630 30W
Светодиодный прожектор Feron LL-630 30W

Нові LED технології

Ви можете резонно зауважити, що ціна світлодіодного прожектора Feron LL-630 30W не найвища на ринку. Є моделі в кілька разів дорожче. Так чому ж цей світлодіодний ліхтар краще їх? Відповідь проста - технологіями. Справа в тому, що світлодіодна індустрія дуже швидко розвивається, і кожен місяць випускаються новинки з більш низькою ціною і більш високими характеристиками. LED прожектори серії стандарт, завезені рік тому коштуватимуть удвічі дорожче сьогоднішнього Преміума!

Так, ніж «свіжіший» виріб, тим він дешевше. А світлодіодні прожектори Feron LL-630 30W завезені в грудні 2016 року. Вони побудовані на базі сучасних світлодіодів Epistar SMD2835. Ці діоди видають високий світловий потік при мінімальній тепловіддачі (наприклад, в порівнянні з SMD5730). Для живлення світлодіодів використовується драйвер, встановлений в корпус прожектора. Драйвери працюють в широкому діапазоні вхідних напруг 180-250V. Це гарна новина для населених пунктів з заниженою напругою. Так само такі прожектори не бояться перепадів струму в мережі від зварювання.

Подивіться на радіатор цього LED прожектора. Це великий ребристий шматок алюмінію на задній стінці. Ось так виглядають професійні радіатори для будь-якої серйозної електроніки. Він не дозволяє нагрітися диодам більш ніж 65 ° С навіть в найспекотніший день. Ні нагріву - немає деградації - немає передчасного виходу з ладу. Ось тільки наявність цього радіатора вселяє надію, що ці джерела світла будуть працювати не три, не п'ять, а всі десять років. Ось тоді ви отримаєте не економію, а реальну, відчутну прибуток.

Оптичний блок світлодіодного прожектора складається із загартованого матованого скла та спеціального відбивача, який забезпечує кут розкриття променя 120 градусів. Така конструкція створює рівномірно розсіяне світло і плавні тіньові контури. Ліхтар не б'є по очах, а як-би заливає простір світлом. Окремо важливо згадати корпус світлодіодного прожектора Feron LL-630 30W. Ступінь захисту IP65 досягається використанням якісного подвійного ущільнювача і жорстких засувок. У такій прожектор не потрапить волога навіть після сильних дощів. У наших випробуваннях ми занурювали цей прожектор в акваріум, і з нього не піднялося жодного бульбашки повітря. Це дуже-дуже важливий показник.

Велика частина вуличних ліхтарів згоряють саме через попадання вологи або запотівання прожектора. Перепад температур, туман, іній, конденсат в корпусі, окислення і смерть діода або драйвера - це історія про стандартному корпусі, але не про корпусі Feron LL-630 30W. У них він реально герметичний.

Светодиодный прожектор Feron LL-630 30W

 
Характеристики
Робоча напруга, V:180-240
Потужність, W:30
Захист від пилу та вологи:IP65
КласПреміум
Наявність датчика:Без датчика
Температура світіння, К:Холодне (6400)
Кількість світлодіодів:60
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:164x152x44
Світловий потік, Lm:2940
Тип світлодіода:SMD2835
Реальна потужність, W29.3
Освітленість з висоти 2м, Lux145
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Спасибі магазину за оперативність та підтримку гарантійного обслуговування. Перестав світити прожектор і так як гарантійний термін не вийшов, я звернувся до магазину. Після обговорення деталей, я відправив несправний прожектор, а взамін отримав аналогічний новий. Дуже вдячний менеджеру і магазину в цілому. Так тримати і побільше продаж!!!
Результат:
 -  
всё отлично
Результат:
 -  
Это прожектор не лучший , а самый лучший ! Не ожидал я такого сильного освещения от такого маленького прожектора . Просто изумительно !

Раніше переглянуте

Меню