LED прожектор Horoz Lion 100W 6400K

068-013-0100

Новий

1 890 грн

В наличии

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Світлодіодний прожектор середньої потужності Horoz «PANTER-100» відрізняється компактними розмірами і високою продуктивністю роботи. При споживанні 100 Вт, такий прожектор є найбільш затребуваним і використовується в широкому колі завдань: будівництво, реклама, фасадне і акцентне освітлення і т.д.

Прожектор побудований на технології COB LED. Її перевага полягає в більш компактному розміщенні світлодіодів на одному кристалі з подальшою установкою для такого кристала власної оптики і відбивача. У підсумку виходить більш концентроване випромінювання з хорошою світловіддачею.

У моделі Horoz «PANTER-100» є відразу кілька унікальних особливостей. По-перше, при споживанні всього 100 Вт вона забезпечує світловий потік в 7500 люмен. Світло холодного спектра, 6400К. По-друге, завдяки герметичному металевому корпусу, цей прожектор можна використовувати практично без обмежень, що значно розширює коло його затребуваності.

Установка такого прожектора можлива як на вхідну в комплект опору, так і способом закріплення на стіну або спеціальну підставку.

Купіть LEDпрожектор Horoz «PANTER-100» з захистом від перепадів напруги і ресурсом в 50 тис. Ч., І ви на роки забудете про необхідність пошуку і заміни перегорілих ламп.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Спасибо за сотрудничество. Отправили вовремя. Цена и наличие актуальные. Качество и характеристики соответствуют действительности.

Раніше переглянуте

Меню