LED світильник з датчиком ІК IP54 круглий VIDEX 12W 5000K сенсорний білий

VL-BHR-125W-SP

VIDEX

Новий

454 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

LED світильник з датчиком ІК IP54 круглий VIDEX 12W 5000K сенсорний  білий - високо-технологічне джерело світла. Призначений для використання в промисловому секторі, муніципальних ЖКГ об'єктах і присадибних ділянках. Служить для освітлення під'їзних площ, сходових клітин, гаражів, складських та інших приміщень з підвищеним рівнем вологості і пилу. Має високий ступінь стійкості до зовнішнього впливу, широкий діапазон робочої температури і напруги. Після монтажу не вимагає обслуговування на протязі всього періоду експлуатації. 

Довговічний, має високий ступінь захисту від негативного впливу зовнішнього середовища. Світильник володіє високим захистом від ударів IK07 і високим ступенем пиле - та вологозахисту IP54.

Поріг спрацювання датчика руху та освітлення - 25Лк. Працює < 25Лк< Не працює.
Відстань виявлення - до 6м.
Кут виявлення - 360°.
Час затримки - 60сек.

Світильник має світловіддачу - 88Лм/Вт. Сумарна сила світлового потоку становить 1050Лм. Джерелом світла слугують світлодіоди, які практично не нагріваються і забезпечують якісне, рівномірне освітлення. Під час роботи світильника відсутнє мерехтіння, інфрачервоне або ультрафіолетове випромінювання. Колірна температура - 5000К (максимально наближений до денного світла). Кут розсіювання світла - 120°, що дозволяє якісно освітити приміщення.

Стійкий до великої кількості включень та виключень (100 000). Ресурс роботи - 30 000 годин. Буде служити довго, що підтверджується гарантією - 2 роки. Заощаджує на експлуатаційних витратах, пов’язаних з відсутністю необхідності ремонту та заміни ламп або комплектуючих. При виготовленні використовуються тільки безпечні матеріали.

Може використовуватися як при низьких, так і при високих температурах. При підключенні напряму до мережі забезпечить стабільну роботу при перепадах напруги. Робочий діапазон напруги 180-260В дозволяє використовувати світильник на об’єктах з нестабільною або низькою напругою.
Вбудована клемна колодка для зручного і надійного підключення.

 
Характеристики
Колір:Білий
Робоча напруга, V:180-260 V
Потужність, W:12
Захист від пилу та вологи:IP54
КласПреміум
Наявність датчика:З датчиком
Температура світіння, К:5000
Колір корпусу:Білий
Форма:Круг
Габаритні розміри, мм:170mm x 50mm
Дальність виявленнядо 6 м
Світловий потік, Lm:1050
Гарантія, міс:24

Раніше переглянуте

Меню