Світлодіодний світильник "Неповна сота" Nami Lighting 38W

NS700

Nami Lighting

Новий

10 720 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

«Неповна сота» - це оригінальне і нестандартне рішення світильника від компанії Nami Lighting, аналог якого ви не знайдете на українському ринку. На відміну від світильника «Рамка» має несиметричну і незакінчену форму, що символізує свободу мислення і творчий порив. Цей світильник добре буде доповнювати незвичайний дизайн інтер'єру, для додання приміщенню неформальній і легкої обстановки.

Але відмінностей у виробництві вищезазначених моделей немає. Все строго і за технологією. Матеріал корпусу - сталь. Діоди - Seoul Semiconductor, блок живлення - Philips. Розсіювач - матовий полікарбонат. Монтаж можна здійснювати накладними і підвісним способом. Кріпильні системи додаються до світильника.

«Неповну соту» можна використовувати в різних варіаціях самостійно так і в комбінації з «Соти» і «Шестигранником». Для максимального відображення всіх дизайнерських задумок даних моделей, рекомендуємо використовувати їх в сучасних офісах по типу open-space, великих тренажерних залів, виставкових зон, довгих проходів в ТРЦ.

 
Характеристики
Тип:Декоративный
Потужність, W:38W
Захист від пилу та вологи:IP20
Температура світіння, К:5000K
Колір корпусу:Согласно RAL
Габаритні розміри, мм:700*550*82
Тип монтажуподвесной/накладной
Світловий потік, Lm:4940
Матеріал корпусу:Сталь
Гарантія, міс:36

Раніше переглянуте

Меню