10% Знижка

Накладний світильник на підвісі Feron ML374 чорний

7482

Feron

Новий

2 520 грн

2 800 грн

Обмежена спеціальна пропозиція

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Накладні світильники на підвісі під лампу MR-16 GU10 доповнюють асортимент світильників для акцентного освітлення. Можна використовувати для основного та інтер'єрного освітлення житлових приміщень, кафе, ресторанів, готелів тощо.

Особливості моделі: Управління світлом. Плафони оснащені патронами GU10, тому ви можете вибирати лампу для нього, і таким чином управляти яскравістю і колірною температурою світіння. Дизайн. Корпус світильника із вставкою з матового акрилового полімеру створює ефект м'якого декоративного свічення при віконному світильнику. Естетичність конструкції. Плафони мають знімне кільце, що фіксує, що перекриває контури лампи. Завдяки цьому вони виглядають цільною конструкцією без зайвих елементів та зазорів.

Зручний монтаж. Має простий монтаж та надійну фіксацію. Оснащені клемними колодками для швидкого та зручного підключення світильника до мережі живлення. Заземлення. Світильник має захисне заземлення, яке відповідає українським та європейським стандартам електробезпеки.

 
Характеристики
Тип:На стелю
Потужність, W:230V
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP20
Колір корпусу:Чорний
Матеріал корпусу:Металл
Лампа:MR16
Гарантія, міс:12

Раніше переглянуте

Меню