Настільна лампа Feron DE1430 на струбцині E27 біла

24232

Feron

Новий

675 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

 Раніше, переглядаючи фільми про майбутнє, ми помічали освітлювальні прилади, які здатні були не тільки міняти яскравість, але і колір світіння. Сьогодні це стало доступним для всіх. Компанія Feron рада представити вам настільний світлодіодний світильник, який зможе для вас виконувати ці завдання. Теплий, нейтральний або холодний колір світіння - будь-який з цих типів світіння буде радувати вас в будь-який час. його ви легко зможете налаштувати за допомогою сенсорного управління на корпусі настільної LED лампи.

Там же ви зможете знайти регулятор яскравість світла. Зручне і просте управління дозволить налаштувати комфортне та приємне освітлення навіть дитині. Це майбутнє, яке доступне кожному. Економія, яка дозволить вашому бюджету економити.

Для створення такого джерела світла, компанія використовувала виключно високоякісний пластик, який є екологічно чистим. Для того, щоб ви змогли налаштувати напрямок світла найбільш комфортно, була впроваджена гнучка ніжка. Рассеиватель виготовлений з матового акрилового полімеру.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:230
Потужність, W:60
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP20
КласСтандарт
Тип патрона:Е27
Колір корпусу:Білий
Довжина дроту, м:1.5
Ширина, мм:335
Висота, мм:335
Діаметр, мм:155
Кут розсіювання, градусів:120

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Практичное украшение рабочего стола. Чаще использую крайние позиции регулировки яркости. В работе светильник уже 1,5 года.

Раніше переглянуте

Меню