Економія 50 грн

Настільний світлодіодний світильник Ardero DE1725

Feron

Новий

535 грн

585 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 2 відгук(и)
 
Все про товар

Якщо вам потрібний настільний світлодіодний світильник, який би виконував головне завдання – освітлення робочого місця, зони читання або служив як нічник, ми рекомендуємо вам Ardero DE1725 (Feron DE1725). Це бюджетна світлодіодна настільна лампа, яка буде вашим надійним джерелом світла. Вона доступна кожному та економитиме електроенергію до 80%. З нею ви зможете відчути всі переваги світлодіодного освітлення.

Приємне м'яке світло абсолютно безпечне для очей і не буде для них подразником. Дуже просте управління дозволяє вмикати та вимикати освітлення навіть дітям. Здійснюється воно за допомогою сенсорної кнопки у нижній частині корпусу світильника.

Лампа виготовлена з пластику. Екологічно чистий та якісний матеріал, який нешкідливий для здоров'я. Розсіювач – акриловий матовий полімер. Габаритні розміри, регульована ніжка та верхня частина настільної LED лампи дозволять вам налаштувати зручний для вас напрямок світла. Купити настільну лампу можна у нас, в інтернет-магазині Exmart. І найкращим вашим вибором буде Ardero DE1725. Він дозволить зберегти ваш бюджет у цілісності при покупці та під час використання.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:230
Потужність, W:9
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP20
Температура світіння, К:Холодне (6500)
Кількість світлодіодів:30
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:350*150*150
Матеріал корпусу:Пластик, матовый акриловый полимер
Тип світлодіода:5730SMD
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Доставка один день. Лампа супер, очень довольна. Светит на всю комнату.
Результат:
 -  
Простая минималистическая лампа, сенсорные выключатели. Купила две таких для сына и дочери. Уроки делать удобно. Места много не занимает. Не лампа, а мечта) Ещё и недорогая

Раніше переглянуте

Меню