5% Знижка

Тижневий таймер Feron TM41 на DIN-рейку

23248

Feron

Новий

452 грн

476 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 2 відгук(и)
 
Все про товар

Таймер Feron TM41 призначений для включення і виключення електроприладів у вказаний вами час. На відміну від його аналогічних йому розеток-таймерів, даний таймер встановлюється на DIN-рейку. Це дуже зручно, тому що не всі прилади підключаються до мережі через розетку. Тижневий таймер Feron TM 41 ви зможете встановити в коробці поруч з автоматами. Корпус таймера досить компактний і займе не більше двох осередків.

Функціональність аналогічна популярній розетки-таймером Feron TM22. Має можливість установки різних програми по днях тижня. Ви можете задати однакову програму на кожен день і перетворити таймер в добовий (щодоби однаковою комбінацією включень і виключень). Задавши необхідний цикл один раз, ви можете більше ні про що не турбуватися: вбудований акумулятор не дасть скинутися програмі, навіть якщо у вас буде довгострокове відключення електрики.

Застосувавши реле часу на дин рейку, ви автоматизуєте роботу своїх електроприладів, які виведені на DIN-рейку. Це може бути бойлер, котел, зовнішнє освітлення, вивіски і рекламні конструкції, система поливу або вентиляції. Наявність 8-ми таймерів, дозволяє запрограмувати до восьми інтервалів часу в добу.

Приклад. Вам необхідно нагріти воду в бойлері в період з 7:00 до 7:30 кожен день.

Для програмування ми насамперед виставляємо реальний час (див. Інструкцію). Далі встановлюємо таймер: включення в усі дні тижня о 7:00, вимикання в усі дні тижня о 7:30. Таймер включатиме бойлер і вимикати його в заданий час і кожен день до тих пір, поки ви не зміните програму.

6 переваг покупки таймера Feron ТМ41:

Установка на DIN рейку дозволить заховати таймер в електричну шафу і спростить підключення багатьох приладів, таких як бойлер, нагрівач, вентилятор.

Дві групи контактів: нормально замкнутий і нормально розімкнутий. Це дозволяє як включати прилад за таймером, так і вимикати його. Так само це дозволяє управляти низьковольтними ланцюгами.

Ширина корпусу 36мм. Це означає, що таймер не займе багато місця в щитовій (монтажній коробці)

Світлова індикація подачі напруги на навантаження (червоний світлодіод ON)

Вбудований акумулятор для збереження налаштувань до 3 місяців

Надійне реле і клемні колодки для комутації навантаження до 3500Вт

Внутрішній пристрій:

внутри.JPG

 
Характеристики
Тип:Електронний
Робоча напруга, V:220
Захист від пилу та вологи:IP20
Колір корпусу:Білий
Тип таймера:Тижневий
Потужність навантаження, Вт:3500
Тип монтажуDIN-рейка
Матеріал корпусу:Пластик
Діапазон робочих температур, °С:от -10 до +40
Гарантія, міс:6

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
дуже потрібен був таймер на din, довго шукав потрібну модель. ця підішла ідеально. класна ціна!
Результат:
 -  
Таймер делает обычные вкл-выкл - ничего сложного в этом нет. Электронные розетки были давно и стоили не дорого. Но почему-то такой же таймер на DIN рейку стоил в 5 раз дороже. Таймер ТМ41 исправил положение. Стоит он небольшие деньги, ставится на рейку, справляется со всеми задачами. Смысл платить в три дорого? Я всем доволен

Раніше переглянуте

Меню