Настільна лампа Feron DE1430 на струбцині E27 чорний

24233

Feron

Новий

675 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Настільний світильник на струбцині призначений для освітлення робочого місця. Лампа трансформер дуже гнучка і функціональна що дозволить використовувати її там, де звичайна настільна лампа не стане. Настільну лампу можна прикрутити до столу, тумбочці, полиці, шафи. Стильний чорний колір.

  


  

Настільна лампа на струбцині не займатиме місце на вашому робочому столі якщо стіл маленький або місце обмежене. Можливість використовувати лампу розжарювання до 60W і енергозберігаючу лампу до 20W. Але найкраще буде встановити світлодіодну лампу потужністю близько 10 Вт. Вона не буде грітися і її яскравості буде достатньо для будь-якої роботи. У комплект цього настільного світильника лампочка не входить, але ви можете заказати її в нашому магазині.



 

Настільна лампа стане корисною кожному хто піклується про своїх очах у нічний час. Додаткове світло на вашому робочому столі і вдома і в офісі не стане на заваді. Так само ви можете підібрати різну кольорову температуру за допомогою різновиду LED ламп. Світлодіодні лампи ви можете вибрати в нашому інтернет магазині Exmart.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:60
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP20
Тип патрона:Е27
Колір корпусу:Чорний
Ширина, мм:340
Висота, мм:340
Діаметр, мм:170

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Обычная офисная недорогая лампа. Крепкая, шнур длинные, так что куда надо дотягивается сам) Хороший товар)

Раніше переглянуте

Меню