Світильник садово-парковий Manolya-1 GU10

075-008-0001

Новий

623 грн

Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Компактний садово-парковий світильник Horoz HL 265 під лампочки з цоколем GU10, дозволяє створити акцентоване освітлення в саду або на прибудинковій території. Він встановлюється на стіну і в залежності від потужності джерела світла створює необхідний рівень освітленості.

Світильник складається з металевого корпусу і патрона для розміщення лампочки. У комплект поставки лампа не входить, її необхідно купувати окремо, з розрахунку необхідної конкретно у вашому випадку потужності. Ми відразу рекомендуємо купувати фірмові світлодіодні лампочки з великим ресурсом роботи. Вони дозволять дуже рідко обслуговувати світильник Horoz HL 265 і будуть добре економити під час його роботи.

Особливість даної моделі полягає в її лаконічною комплектації. По суті, весь світильник Horoz HL 265 GU10 це корпус з кронштейном для монтажу. Установка проводиться на монтажну планку. Місця скручування закриваються спеціальними декоративними накладками.

Якщо вам потрібно недорого і стильно оформити свій сад - купіть Horoz HL 265 GU10. Цей світлодіодний світильник має невисоку ціну, дозволяючи економити вже на етапі покупки. А в нашому інтернет-магазині exmart.com.ua для постійних клієнтів передбачені хороші знижки. Приєднуйтесь до нас і купуйте з вигодою до 10%.

 
Характеристики
Колір:Хром
Тип:Фасадний
Робоча напруга, V:220-250 V
Вид монтажу:Настенный
Цоколь:GU10

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Всё классно! благодарю

Раніше переглянуте

Меню