Світлодіодна лампа Feron LB-197 7W, E14

Feron

Новий

50 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Світлодіодна лампа Feron LB-197 - одна з найпопулярніших в нашому інтернет-магазині. Вона є найкращим варіантом для люстр і бра, де використовується патрон Е14. Це відмінна заміна лампи розжарювання в 70W. Споживаючи всього 7W, вона має світловий потік в 700lm. На практиці, використання таких ламп скорочує споживання електроенергії до 80-90%, що дуже позитивно вплине на ваш бюджет.

Корпус LED лампочки LB-197 виконаний у формі класичної свічки. Теплотривкий пластик і алюміній, з яких виготовлена ​​LED лампа, є кращими матеріалами для уникнення перегріву. Цей фактор значно збільшує термін служби, який становить 50000 годин.

Які переваги світлодіодної лампи LB-197 7W?

Освітлення - це важлива деталь інтер'єру. Вибираючи світлодіодні лампи для дому, ви повинні враховувати потужність, яка вам необхідна, світловий потік і температуру світіння. Немає необхідності хвилюватися про те, що споживання буде високим. Використовуючи, наприклад, світлодіодні лампи e14, в кількості 5 штук по 7W, в люстрі на 5 ріжків, загальне споживання їх складе 35W, в той час як 5 ламп розжарювання по 40W споживатимуть 200W. Різниця в 165W досить відчутна.

Іншим позитивним фактором використання LED ламп є їх екологічність і відсутність шкідливих речовин. У своєму складі LED лампи не містять ртуті та інших, шкідливих здоров'ю людини, речовин. Немає необхідності в спеціальній утилізації, так як компоненти лампи екологічно чисті.

светодиодные лампы

Чому варто купити світлодіодну лампу Feron LB-197 у нас?

Довгі пошуки стоїть інтернет-магазину світлодіодних ламп призводять до одного підсумку - максимальна якість за мінімальною ціною. Не всі можуть запропонувати подібний варіант покупцям. Ціна світлодіодних ламп в Exmart дозволяє економити при покупці, а їх використання у всьому будинку зможе скоротити ваші витрати на електроенергію. Також, ми надаємо гарантію на весь асортимент товарів і максимальну швидкість доставки.

Що необхідно враховувати при покупці LED лампочки Feron LB-197?

Перше, на що варто звернути увагу, це потужність, яка вам необхідна, і кількість, враховуючи розміри приміщення. Правильний вибір потужності і необхідної кількості зможуть значно поліпшити якість освітлення в квартирі. Наступний фактор - колір світіння. Світлодіодні лампи LB-197 мають теплу колірну температуру і нейтральну. Для зони відпочинку вашого будинку, наприклад, підійдуть теплі, а на кухні або кабінеті - нейтральний.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:7
Температура світіння, К: Тепле (2700), нейтральне (4000)
Тип патрона:Е14
Кількість світлодіодів:16
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:50 000
Світловий потік, Lm:700
Ширина, мм:37
Висота, мм:100
Аналог лампи розжарювання, W:70
Кут розсіювання, градусів:200
Тип лампи:Свічка
Гарантія, міс:36

Раніше переглянуте

Меню