Світлодіодна лампа T8 Feron LB-246 18W G13 Скло

Feron

Новий

116 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Стрімкий розвиток світлодіодних технологій дозволяє нам отримувати нові моделі LED ламп, які дозволяють нам замінити застарілі моделі ламп розжарювання або люмінесцентних. Світлодіодна лампа т8 Feron LB-246 є результатом цих розробок. Тепер, ви зможете замінити трубчасті люмінесцентні лампи на більш економні світлодіодні, що дозволить вам почати економити електроенергію до 50%. Така лампа дозволить вам, крім економії, отримати приємний і яскраве світло холодне світло (6400K). Растрові світильники, в яких будуть стояти світлодіодні лампи t8, не створюватимуть шуму, в них немає ефекту мерехтіння і термін і служби становить 25000 годин.

Лампа світлодіодна т8 LB-246 нічим не відрізняється від звичної для нас люмінесцентної. Виготовлений корпус з матового скла і Теплотривкість пластика. Одним з основних переваг цього джерела світла є поворотний цоколь G13, який обертається на 315 °. Це полегшується її установку.

Як використовується світлодіодна лампа t8?

Дана лампа досить популярна в багатьох сферах нашої життєдіяльності. В основному, цей тип лампи використовується в растрових світильниках замість традиційних люмінесцентних. Їх, також, можна застосовувати як джерело світла у вологозахищених світильниках. Зручність їх установки і відсутність причини обслуговування її дозволяють набагато розширити сфери її застосування.

Переваги використання Feron LB-246 18W?

Головна перевага даного джерела світла полягає в його економічності. Лампа світлодіодна споживає в два рази менше люмінесцентної. Встановивши такі ви істотно скоротите витрати на електроенергію, при цьому ви не втратите в яскравості освітлення, адже вони світять так само ефективно, як і люмінесцентні. Ще однією перевагою є екологічність. Використовуючи LB-246 вам не варто боятися про шкоду здоров'ю, адже в таких лампах виробник не використовує ртуть або інші шкідливі речовини. Їх світіння не шкодить зору.

Немає необхідності в стартерах, дроселях і конденсаторах. Всі необхідні компоненти вже встановлені в лампу.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:18
Частота, Hz:50
Температура світіння, К:Холодне (6500)
Тип патрона:G13
Кількість світлодіодів:80
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:25 000
Габаритні розміри, мм:26*1200
Світловий потік, Lm:1500
Кут розсіювання, градусів:120
Матеріал корпусу:Скло
Тип лампи:Трубка (Т8)
Гарантія, міс:24

Раніше переглянуте

Меню