Світлодіодний прожектор 20W Feron LL-992 6500К Стандарт

Feron

Новий

240 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Feron LL-992 - потужний світлодіодний прожектор на 20 Вт, виконаний в тонкому і функціональному металевому корпусі. Завдяки такій компоновці дану модель світильника можна розмістити в підготовлених неглибоких нішах, невеликих технологічних просторах або просто на стіні.

Алюмінієвий корпус прожектора забарвлений в чорний колір. Світлодіоди надійно прикриті загартованим прозорим склом, яке навіть при падінні прожектора не розбивається. Корпус практично герметичний і забезпечує захист IP65.

За якість роботи відповідають 15 світлодіодів 2835SMD. Вони генерують 1200 люмен потік світла і можуть легко забезпечити потреби приміщення в 20 м2. Ресурс роботи діодів більше 30 тисяч годин. У порівнянні з галогенними або натрієвими прожекторами такий час роботи здається дивним. Але тут немає ніякого секрету, так як твердотільні джерела світла значно ефективніше працюють, ніж будь-які інші існуючі технології.

Світлодіодний прожектор Feron LL-992 найчастіше використовується в якості резервного джерела світла, тому встановлюється на горизонтальну поверхню за допомогою спеціальної підставки.

У нашому інтернет-магазині можна купити прожектор Feron LL-992 зі спеціальною телескопічною підставкою, яка має широкий функціонал регулювання.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:20
Захист від пилу та вологи:IP65
КласСтандарт
Температура світіння, К:Холодне (6500)
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:30 000
Тип світлодіода:COB
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Хорошая светоотдача у диодов. Светят пристойно)

Раніше переглянуте

Меню