Продаж
5% Знижка

Світлодіодний прожектор LED 10W ilumia Premium

FL10W

ilumia

Новий

171 грн

180 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 4.8 / 5) - 4 відгук(и)
 
Все про товар

Огляд світлодіодного прожектора 10W ilumia

Ваш вуличний світлодіодний прожектор 10W буде не тільки світити яскраво, але і виглядати ультрасучасному. А ще він вам прослужить довгі роки. Це лінійка світильників преміум класу, яка містить в собі такі якості, як надійність, довговічність, висока світловіддача, унікальний компактний корпус. Це той вуличний освітлювальний прилад, який дозволить вам дуже яскраво висвітлювати ваш двір, стоянку, під'їзд або сад.

Головною перевагою даного світлодіодного прожектора є його реальне споживання і чесні люмени. На відміну від його аналогів, ця модель споживає строго зав'ялених 10W. Потужний світловий потік, що становить 1000Lm, залишає його "економ" конкурентів далеко позаду. Завдяки многоматрічной структурі якісних SMD світлодіодів Epistar (Тайвань), ми можемо отримувати таке незаперечна перевага в світловіддачі.

Чому прожектори LED 10W ilumia - це кращий варіант на сьогоднішній день?

Є кілька причин вибрати саме цю модель. Почнемо з світлодіодів Епістар. Це якісні компоненти всесвітньо відомого виробника, які видають світловий потік високої яскравості і якості передачі кольору. Прожектор з такими діодами світить приблизно так само, як і дешеві аналоги, потужністю 20 Вт.

Друга причина - це корпус. Купити світлодіодні прожектори LED 10W можна тільки через нього. Він компактний, міцний, масивний, а головне - герметичний. Ваш ліхтар буде стояти на вулиці, під дощем, снігом і сонцем. Дешеві аналоги запотівають в туман, заповнюються водою під час дощу і перестають працювати.

Цьому прожектору недержавний всі ці проблеми. Його можна занурити в акваріум, і на поверхню не підніметься ні єдиного бульбашки повітря. 

Третій і останній фактор - це технології. Сучасні діоди вже видають 100 люмен на ват. Старі аналоги в кращому випадку можуть похвалитися ефективністю 80 люмен на ват.

Тому ціна на прожектори 10Вт ilumia трохи вище, але це цілком обгрунтовано. Вона навіть нижче, ніж могла б бути у більш відомих торгових марок. Є ще один приємний бонус: цей LED Прожектор 10 ВТ ilumia має гарантію 2 роки.

Ексклюзивний стильний і сучасний дизайн прожектора буде мати гарний вигляд як в побуті, так і на виробництві. Ви можете використовувати його стандартно: для освітлення двору, саду, городу, гаража, під'їзду та стоянки. Але, через красивого корпусу і якісного світлового потоку, такі світильники знайшли додаткове застосування. Їх ставлять для підсвічування експонатів на виставках, як предметне освітлення на верстатах і установках, як підсвічування вітрин в кафе і магазинах.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:10
Захист від пилу та вологи:IP65
КласПреміум
Наявність датчика:Без датчика
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Кількість світлодіодів:15
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:89*80*30
Світловий потік, Lm:1000
Тип світлодіода:SMD2835
Реальна потужність, W10.5
Освітленість з висоти 2м, Lux70
Гарантія, міс:24
 
Видео

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Немає коментарів
Результат:
 -  
Доволен своим заказом. Сначала думал купить один, но мощный, однако менеджер по телефону посоветовал, что в моё случае, лучше два по 10ватт. вот, поставил я всё это дело и думаю, что он был прав. Спасибо за совет)
Результат:
 -  
Был приятно удивлен, прожектор помещается в ладошке, а светит ярче 150 Вт галогенного.
Результат:
 -  
Порівнював з іншим 10-ти ватним прожектором. Ilumia світить значно яскравіше. Я задоволений, товар та магазин рекомендую!

Раніше переглянуте

Меню