Продаж

Світлодіодний прожектор SMD AVT5-IC 10W

AVT5-10

Новий

105 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 4.3 / 5) - 4 відгук(и)
 
Все про товар

Опис світлодіодного прожектора LED AVT5 10W

Як ви помітили, світлодіодний прожектор LED SMD 10W є представником економічної серії компактних вуличних ліхтарів за найдоступнішою ціною, яку можна знайти в Україні. Виробник спростив конструкцію і використовував поширені і доступні компоненти. Низької вартості досягли не за рахунок якості, а за рахунок яскравості. Економ серія має нижчі показники світлового потоку, ніж серія стандарт або преміум. Тому, не варто турбуватися, що прожектор LED AVT5 10W може вийти передчасно з ладу.

Він буде працювати довго, але світити не так яскраво, як більш дорогі аналоги. Додаткова перевага прожектора цієї серії - його компактність. Він поміщається на долоні. Бладодаря мінімальних розмірів прожектора ви можете підсвічувати невеликі експонати на виставці, наприклад, або ж, окремий елемент інтер'єру / екстер'єру.

Де можна використовувати LED прожектор AVT5 10Вт?

Як показала практика, купити світлодіодні прожектори LED AVT510W найкраще для освітлення невеликої площі 4-10 квадратних метрів. Можливі варіанти використання:

освітлення ганку

світло перед під'їздом

архітектурна підсвітка

освітлення під навісом

підсвічування невеликих вивісок і табличок

Безперечні плюси такого прожектора: SMD діоди, компактність, простота монтажу, низька ціна, наявність холодного і теплого відтінку в асортименті.

 

СВЕТОДИОДНЫЙ ПРОЖЕКТОР LED SMD 10W

Особливості світлодіодних прожекторів LED SMD 10W?

Виготовлений даний прожектор в тонкому корпусі з алюмінію. Многоматрічная структура забезпечує гарне охолодження світлодіодів серії 5630. Рассеиватель прозорий, зроблений з ударостійкого скла. Драйвер герметичний, вбудований всередині корпусу. Завдяки такій конструкції прожектори працюють досить довго на відкритому повітрі і стійкі до перепадів температури.

Але зверніть увагу, що, не дивлячись на силіконову прокладку, корпус не можна назвати герметичним. Не варто встановлювати такий прожектор під струменями води. Також, ми не рекомендуємо встановлювати світлодіодні прожектори серії економ в важкодоступних місцях, на великій висоті. Для таких цілей у нас на сайті є більш підходящі прожектори серії преміум.

Підводячи підсумок, можна сказати, що ціна світлодіодного прожектора SMD 10W цілком виправдана. Він однозначно краще лампи розжарювання на 60 Вт або свого галогенового аналога на 100Вт. З огляду на, що гарантія на прожектор 1 рік, то цілком можна придбати для нескладних завдань.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:185-265
Потужність, W:10
Захист від пилу та вологи:IP65
КласСтандарт
Наявність датчика:Без датчика
Температура світіння, К:Холодне (6000)
Кількість світлодіодів:12
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:115*115*32
Світловий потік, Lm:1000
Вага нетто, кг:0,095
Аналог лампи розжарювання, W:100
Кут розсіювання, градусів:180
Тип світлодіода:SMD5730
Реальна потужність, W7,1
Освітленість з висоти 2м, Lux27
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
За свою цену всё просто прекрасно.
Результат:
 -  
просто светит как лампочка
Результат:
 -  
Первый купил год назад. Он светит до сих пор. Сейчас купил еще один такой. Заменяет лампу ватт 60. Работает нормально каждый день.
Результат:
 -  
Заявлена мощность 10Вт, по факту 7.2 Вт. Большие помехи дает БП в электросеть. ФМ радио слушать при включенном фонаре - проблематично.

Раніше переглянуте

Меню