Світлодіодний світильник Feron AL504 6W накладний круг

4441

Feron

Новий

148 грн

В наличии на складе
Попередження: Останні товари на складі!

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Панель є альтернативою світильників типу Downlight. Завдяки світлодіодним технології, її використання дозволяє економити 20% електроенергії, в порівнянні зі світильниками Downlight, де використовуються енергозберігаючі лампи і 85-90% електроенергії в порівнянні з лампами розжарювання і галогенними лампами. Ультратонкий корпус світильника дозволяє іспользоват його в місцях з обмеженим застельовий простір. Поставляється в комплекті з драйвером і кріпленнями.

Корпус світлодіодного світильника виконаний з алюмінію, який є ефективним теплоотводом для плати зі світлодіодами. Таким чином, термін служби світильника збільшується (50 000 год). Матове скло допомагає світла рівномірно розсіюватися.

Світлодіодний світильник Feron AL504 (6W) ви можете встановити вдома або в офісі. Світлодіодні панелі низької потужності і невеликих параметрів краще використовувати для додаткового підсвічування або основного освітлення невеликих приміщень або прохідних зон (коридори, ліфт-холи, прохідні кімнати).

Для основного освітлення робочих приміщень (наприклад, офіс) ми рекомендуємо купувати led-панелі з потужністю вище 20 Вт. Вони будуть відмінною заміною растрових світильників з люмінесцентними лампами.

Технічні характеристики:

Напруга: 190-240V

Колірна температура, К: 4000K - нейтральний

Висота світильника, mm: 40

Діаметр панелі, mm: 120

Кількість LED: 32 LED 2835SMD

Потужність: 6W

Світловийпотік: 480 Lm

Матеріалкорпусу: алюміній

Виробник: Feron

Гарантія: 1 рік

 
Характеристики
Тип:Накладний
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:6
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Форма:Круг
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Выглядит прекрасно. Понравилось.

Раніше переглянуте

Меню