Світлодіодний світильник Feron AL515 12W 4000К квадрат

5677

Feron

Новий

315 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Невеликий за розміром, квадратний світильник стельовий Feron AL515, потужністю 12 Вт - екологічне і ефективне джерело світла. Завдяки накладній конструкції та легкому алюмінієвому корпусу він легко може бути змонтований на мінімальні за міцністю кріплення.

Робоча частина світильника складається з 60 одиниць якісних 2835SMD світлодіодів із високим ресурсом роботи. Їхній захист від механічних пошкоджень, а також функцію розсіювача виконує пластиковий матовий кожух. Корпус має лише невеликий захист від попадання великого пилу IP20.

Безперебійність роботи пристрою забезпечує IC-драйвер, що йде в комплекті. Він встановлений у блоці, що розміщується у монтажній відстані між тильною стороною корпусу та стелею.

Особливість світлодіодного світильника Feron AL515 полягає у створенні концентрованого світлового потоку потужністю 960 люмен. Завдяки тому, що розсіювання світла відбувається виключно в одному напрямку, досягається додатковий позитивний ефект якості світла.

Перехід на такий сучасний освітлювальний прилад виконати дуже швидко і просто – досить купити в інтернет-магазині ExmartFeron AL515 та довірити його встановлення професійному електрику. Стабільна робота з гарантією 12 місяців, вам гарантовані!

 
Характеристики
Тип:Накладний
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:12
Температура світіння, К:Нейтральне (5000)
Колір корпусу:Білий
Габаритні розміри, мм:120*120*55
Світловий потік, Lm:960
Матеріал корпусу:Алюміній
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Удовлетворяет всем нашим требованиям. Спасибо за рекомендацию

Раніше переглянуте

Меню