Світлодіодний світильник Feron AL514 18W 4000K круг

5675

Feron

Новий

475 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Світильник у круглому корпусі Feron AL514 є повним аналогом ліхтарів формату downlight. Саме тому його використовують практично повсюдно, де потрібно створити якісне та недороге сучасне освітлення: у магазинах, офісах, складах, школах, лікарнях тощо.

У робочу матрицю світильника Feron AL514 входять 90 світлодіодів 2835SMD. Надійний алюмінієвий корпус приховує компонування джерела світла, а також виконує функцію тепловідвідного радіатора. Лицьова частина світильника прикрита білим матовим пластиком, що оптимально розсіює весь світловий потік по кімнаті. Температура світіння лампи Feron AL514 становить 5000К. Вона відноситься до нейтрального спектру і є універсальною для використання у приміщеннях різного призначення.

У комплекті зі світильником поставляється драйвер IC для захисту від перепадів напруги. Також у стандартне постачання вже включений кабель для підключення до електромережі. Конструкція не передбачає можливість заміни діодів у разі їхньої поломки.

Тип установки у світлодіодного світильника Feron AL514 накладний проводиться на монтажну пластину, закріплену в потрібному на стелі місці, за допомогою двох дюбелів швидкого монтажу.

Рішення купити Feron AL514 напрошується само собою. Даний світильник відпрацює не менше 30 тисяч годин, за які заощадить суму, що в рази перевищує його вартість.

 
Характеристики
Тип:Накладний
Робоча напруга, V:220
Потужність, W:18
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:180*180*55
Світловий потік, Lm:1440
Матеріал корпусу:Алюміній
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Простой офисный светильник, приятная темепература свечения и яркость, комфортная обстановка для глаз. Офис преобразился

Раніше переглянуте

Меню