Таймер циклічний HS-Electro Т-10ц в розетку

Т-10ц

HS-Electro

Новий

590 грн

Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 2 відгук(и)
 
Все про товар

Таймер циклічний Т-10ц призначений для включення та вимкнення навантаження із заданими інтервалами в циклічному режимі. На відміну від добових та тижневих розеток-таймерів, ця модель не прив'язана до реального часу. Таймеру Т10Ц не важливо котра зараз година. Його завдання - включити на заданий час, вимкнути, зачекати на заданий час (пауза) і знову включити. І так поки що не натиснете кнопку Стоп. Таймер починає працювати після натискання кнопки СТАРТ. На табло буде відображатися скільки часу залишилося до вимкнення (зворотний відлік). Після відключення індикуючий червоний світлодіод згасне, настане пауза, на табло вестиметься відлік до наступного включення. Щоб припинити цикл, потрібно натиснути кнопку СТОП.

Що буде, якщо під час роботи згасне світло? Циклічний таймер Т-10ц має незалежну пам'ять і ваші налаштування не зіб'ються. Таймер почне роботу самостійно, так як начебто ви щойно натиснули кнопку старт.

Програма таймера дозволяє встановити інтервал роботи та паузи в межах до 99с, 99м, 99год. Що це означає? Для того щоб задати інтервал, ви насамперед встановлюєте число (двозначне), а потім вказуєте одиниці виміру (з, м, год). Наприклад, треба встановити 13 секунд роботи та 10 годин паузи. Для цього виставляєте число 13, потім ставите одиниці лізмерії, натискаєте кнопку "Прог", виставляєте число 10, "Прог" і знову вибираєте одиниці - годинник. Докладніше процедуру програмування описано в інструкції.

Навіщо може знадобитися така розетка з таймером? Приклади:

- Насос викачує воду із свердловини за 2 хвилини, підхід води відбувається за годину. Ваша програма для насоса: час роботи – 2 хвилини, час паузи – 1 година. - Для підтримки температури потрібно включати нагрівач (або компресор) щогодини на 10 хвилин. Програма: 10 хвилин роботи, 50 хвилин паузи. - Для змащення верстата потрібно вмикати компресор на 2 секунди кожні 3 години. - Витяжка у підвалі повинна включатися на 90 секунд кожні 50 годин.

Параметри таймера Т-10ц в розетку:

Робоча напруга: 220-240 В/50 Гц
Максимальний струм навантаження: 10А
Максимальне активне навантаження (лампи, нагрівачі) – 1500 Вт
Максимальне реактивне навантаження (двигуни, насоси) – 800 Вт
Похибка: ±1 секунда
Ступінь захисту приладу: IP20
Витривалість контактів: 100 000 включень
Робоча температура: -5°...+45°

Експлуатація:

Підключіть комутований прилад до розетки таймера. Підключіть таймер до електромережі. Натисніть кнопку "СТАРТ". Таймер почне відпрацьовувати завдання. На індикаторі у зворотному порядку йтиме відлік розміру інтервалу. Один із сегментів показуватиме, у чому встановлено інтервал (сек, хв, година). Світлодіод вказує, що навантаження підключено до електромережі. Будь-якої миті можна зупинити відлік кнопкою "СТОП", при наступному запуску відлік піде заново!

Натискання кнопки "ПРОГ" відображає розмір встановленого інтервалу. Експлуатуйте виріб у сухих приміщеннях. Якщо спостерігаються збої у відліку, перемістіть таймер далі від можливих джерел електромагнітних перешкод (виріб має захист від перешкод, але все передбачити неможливо).

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ! Підключати прилади до розетки таймера, потужність яких вища, ніж зазначено у технічних умовах.

Інструкція до розетки з таймером Т-10ц:

Перед початком експлуатації таймер необхідно запрограмувати, тобто виставити необхідні інтервали та їх розміри. Програмування виконується один раз, всі установки зберігаються в незалежній пам'яті, поки ви не вирішите їх змінити. Таймер програмується послідовно у 2 етапи: 1) встановлення розміру інтервалу роботи (значення від 1 до 99) 2) встановлення інтервалу роботи (секунди, хвилини або години)

Для входу в режим програмування необхідно утримувати кнопку ПРОГ протягом 5 секунд. Для переходу на наступний етап налаштування таймера натискається кнопку "ПРОГ". Кнопки "СТОП" та "СТАРТ" використовуються для увімкнення та зупинення роботи таймера, а також для зміни налаштувань у режимі програмування. Наприклад візьмемо раніше наведені умови: насос повинен відпрацювати 2 години і відключитися.

1. Підключіть таймер до електромережі. На індикаторі висвітляться два горизонтальні сегменти (режим стоп) або таймер відпрацьовуватиме раніше встановлене завдання - натисніть кнопку "СТОП".

2. Натисніть і утримуйте протягом 5 секунд кнопку "ПРОГ", доки таймер не увійде в режим програмування. Відпустіть кнопку.

3. Світлодіод на лицьовій панелі горітиме червоним, вказуючи на програмування стану роботи. На індикаторі блимає відображення попередньо встановленого розміру інтервалу роботи. Кнопками "СТОП" - мінус та "СТАРТ" - плюс встановлюємо значення 2.

4. Після натискання кнопки "ПРОГ", таймер запам'ятовує зміни і переходить в режим програмування інтервалу роботи.

5. На індикаторі блимає сегмент попередньо встановленого інтервалу. Кнопками "СТОП" та "СТАРТ" встановлюємо потрібний годинник.

6. Натискаємо кнопку "ПРОГ". Таймер запам'ятовує зміни та виходить у режим "СТОП".

7. Увага! Якщо після будь-якої зміни, вам більше нічого не треба змінювати, то будь-де програмування зачекайте 5 секунд, таймер запам'ятає зміни і вийде з режиму програмування.

 
Характеристики
Тип:Електронний
Робоча напруга, V:220
Захист від пилу та вологи:IP20
Тип таймера:Циклічний
Потужність навантаження, Вт:1500
Тип монтажуВ розетку
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Простой, крепкий, с поставленной задачей справляется, сбоев не замечал, недостатков тоже
Результат:
 -  
Хороший розеточный таймер для циклического включения -выключения. Очень простая настройка: выставляем время работы и время отдыха. Интервалы устанавливаются так: число от 1 до 99, а потом выбирается единица секунда, минута, час. Так же выставляется и пауза. Работает без проблем.

Раніше переглянуте

Меню