Терморегулятор для теплої підлоги Terneo RTP

DS Electronics

Новий

765 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Якщо вам необхідно підтримувати температуру вашого теплої підлоги в стабільному стані, вам необхідно купити терморегулятор для теплої підлоги. Він необхідний для підтримки температури в зазначеному вами режимі: 10..40 . Простеуправліннядозволяє швидко налаштувати необхідні параметри для вас. Контроль температури здійснюється за допомогою датчика температури, який йде в комплекті. Також, разом з датчиком ви отримуєте з'єднувальний кабель.

Завдяки цьому пристрою, ви допоможете запобігти можливість перегріву кабелю, що значно збільшить термін його служби, і скоротіть енергоспоживання на 30%.

Terneo RTP є найбільш недорогий, але надійної моделлю, яку можна розмістити в монтажній коробці.

Необхідний датчик температури для терморегулятора розміщується в металопластикової трубці, діаметром 16 мм, яка розміщується в стягуванні. Рекомендується розміщувати датчик з можливістю легкого доступу до нього.

Вам не слід переживати про заходи експлуатації і установці даного приладу, так як разом з термореле і датчиком ви отримуєте інструкцію, в якій є все вичерпні відповіді на ваші питання. Також, ви можете переглянути інструкцію про термореле тут.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220
Захист від пилу та вологи:IP20
Габаритні розміри, мм:60*60*25
Межа регулювання, ℃:10..40
Максимальний ток навантаження, А:16
Максимальна потужність навантаження, BA:3000
Датчик температури:NTC терморезистор, 10 кОм при 25 ℃

Раніше переглянуте

Меню