Трековий світильник Feron AL103 COB 30W 4000K чорний / білий

Feron

Новий

807 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Трекові точкові світильники кілька років тому можна було зустріти лише в дорогих магазинах, в бутиках, на виставках в музеях, залах і галереях. На сьогоднішній день даний тип освітлення застосовується і в побуті в якості як основного, так і додаткового. Причому приміщення можуть бути найрізноманітнішими:

кухня;

зали;

коридори;

спальні;

передпокої.

 

Світлодіодні світильники дозволяють заощадити до 90% електроенергії і є одними з найпопулярніших видів освітлення як в сфері декоративного підсвічування інтер'єру, так і для загального використання в житлових та інших будинках. Грамотне використання точкового підсвічування може зробити зі звичайного будинку цілу галерею.

Корпус світильника виконаний у двох кольорах:

чорний;

білий.

Для установки такого джерела світла вам знадобиться шинопровод. Це "рейки" з контактами для подачі струму на світильник. Його можна жорстко прикрутити до стелі або доважили на тросах.

Після установки магістралі, точковий світильник можна з легкістю пересувати його по всій довжині і направляти під заданим кутом для освітлення певного об'єкта, при цьому кут розсіювання складе 35 градусів.

 Замовивши такий світильник, ви заощадите до 90% електроенергії, а також будете більш ніж задоволені його рухливістю завдяки нестандартному кріпленню у вигляді "рейки".



 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:30
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Кількість світлодіодів:1 cob
Світловий потік, Lm:2700
Кут розсіювання, градусів:35
Тип світлодіода:COB
Гарантія, міс:12

Аксесуари

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Не думал, что он будет таким мощным, светит отлично! Свет не режет глаза, действительно "нейтральный".

Раніше переглянуте

Меню