Світильники

Потужність, W:

0 - 100

Ціна

220 грн - 2520 грн

Додаткові опції

Температура світла, К:

Світлодіодні світильники садово-паркові 

Світлодіодні садово-паркові світильники для підсвічування ландшафту

Для того, щоб створити неповторний ландшафт в невеликому парку, саду або просто поруч з будинком, часто використовують садово-паркові світильники. Протягом декількох останніх років вони користуються незмінною популярністю, як серед садівників-любителів, майстрів ландшафтного дизайну так і серед власників приватних будинків.

Для того, щоб зрозуміти наскільки гарні можуть бути паркові світильники, просто пройдіться ввечері по міському парку. Ліхтарі створюють неповторний колорит в будь-який час року: взимку навколо них кружляють сніжинки, навесні вони виблискують серед смарагдової листя, влітку привертають нічних метеликів, а восени висвічують яскраві фарби падаючої листя.

Світильники садові набагато нижче, ніж паркові ліхтарі, але зачаровують вони не менше. Ви можете встановити їх уздовж доріжок, на клумбах, уздовж фундаменту, в загальному, в будь-якому місці, яке необхідно підсвітити в темний час доби.

Функціональне і декоративне призначення ландшафтних світильників

Ландшафтні світильники виконують дві функції:

висвітлюють вам садову або паркову доріжку, по якій ви йдете в темряві;

підкреслюють ті елементи садово-паркового дизайну, який фахівець хотів виділити, формуючи оздоблення вашої прибудинкової території.

Паркові ліхтарі чудово вписуються в будь-яку дизайнерську концепцію. Як би ви не оформляли вашу ділянку, висвітлювати його вночі все одно необхідно, пропоновані освітлювальні прилади впораються з цим завданням на відмінно.

Технічні особливості газонних світильників

За способом підключення можна розділити всі світильники для саду на автономні і умовно стаціонарні.

Автономні можна розмістити в будь-якій точці саду без попередньої підготовки: ви просто закопує їх у грунт. Харчування такі світильники отримують від акумуляторів, які в свою чергу заряджаються від сонячних батарей. Таке садово-паркове освітлення має невеликою потужністю, найчастіше такі світильники виконують у вигляді декоративних фігур, наприклад, жаб, гномиків або їжачків.

Ландшафтні світильники на сонячних батареях ідеальні для тих, хто буває на дачній ділянці тільки у вихідні: перед від'їздом їх можна просто демонтувати і заховати.

Стаціонарні паркові ліхтарі живляться від електромережі. Якщо ви захочете їх перенести в інше місце, то доведеться прокладати кабель, проводити монтаж світильника, організовувати захист проводки від вологи і комах. Величезний плюс такого варіанту - висока потужність, а також довговічність.

Більшість освітлювальних приладів для парку має один зі стандартних цоколів. Отже, ви можете придбати у нас не тільки самі світильники, але і світлодіодні лампи, які зроблять ваше освітлення садових доріжок не тільки ефективним, але й економічним.

Ми пропонуємо вам купити садово-паркові світильники, виконані з сучасних якісних матеріалів. Більшість з них мають рівень захисту від вологи і пилу IP44: їм не страшний ні дощ, невисока концентрація пилу в повітрі.

Більше
на сторінці
Показати 49 - 54 з 54 шт
Показати 49 - 54 з 54 шт

Меню