Продаж

Акумуляторний світильник Feron EL115 LED

12668

Feron

Новий

324 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 2 відгук(и)
 
Все про товар

Відключення електроенергії тягне за зобой деякі незручності. По-цьому, акумуляторний світильник, як ніколи, актуальне в наші дні. Він допоможе висвітлити кімнату, в якій ви одягаєтеся, вчіть уроки, готуєте їсти, ремонтуєте що-небудь і т.д 

Навіть якщо ви живете в великому місті і світло у вас ніколи не вимикають, ліхтар не буде зайвим, тому що ви зможете брати його з собою на вулицю, в гараж, в похід, на риболовлю.

Літієвий акумулятор дозволяє робити багато циклів розряд-заряд без втрати ємності. Сучасні smd світлодіоди дають рівномірний розсіяне світло.

Зарядний пристрій знаходиться в корпусі светільнініка. Чтби поставити ліхтар на зарядку, потрібно відкрити кришку, дістати шнур і вставити в розетку. Повна зарядка триває 20 годин.

Ліхтар можна переносити в руках, поставити на стіл або підвести на цвях. Акумуляторний LED світильник має міцний корпус і малу вагу. 

Характеристики:

Акумулятор: Lithium 3.7V 1200 mAh

Кількість світлодіодів: 30 LED 3528SMD

Розміри, мм: 205х65х30

Час зарядки: 20 год

Час роботи: 3-4 години яскравого освітлення, 6-8 годин екнономічного освітлення.

Термін служби аккумурятора 2 роки при частому використанні. Акумулятор можна замінити, вони є в продажу.

 
Характеристики
Час роботи, годин:8
Кількість світлодіодів:30
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Надёжный корпус, не тяжёлый, света вполне хватает для обычных нужд. Успели доставить вовремя. Спасибо
Результат:
 -  
Данный светильник приобрёл буквально вчера. Он может светить только без подключения питания 220 В. В этом я убедился опытным путём. По инструкции зарядка происходит только в положении \"OFF\", о чём сигнализирует красный светодиод. Но этот светодиод горит во всех положениях при подключённом питании 220 В. И по той же инструкции красный светодиод гаснет, когда зарядка светильника от сети 220 В заве

Раніше переглянуте

Меню