Blog categories

Пошук за статтями

Сенсорні вимикачі проти звичайних клавішних

Сенсорні вимикачі проти звичайних клавішних

Сенсорний вимикач - це сучасна альтернатива звичайним кнопковим вимикачів, це нове покоління управління в сучасному будинку. Ми кожен день по кілька разів включаємо і вкилючаем світло в нашому домі. До цього пристрою досить доторкнутися, не потрібно прикладати більше ніяких зусиль, щоб він запрацював. У чому ж основні відмінності і переваги сенсорних від клавішних вимикачів?

1. Стильний дизайн vs Старий вид вимикача

У сучасній квартирі або будинку дизайн кожного предмета грає дуже важливу роль. Сенсорні вимикачі з загартованого скла відмінно доповнять ваш інтер'єр. Клавішним вимикачем зараз мало кого здивуєш.


2. Негорючий vs Легко займистий

Сенсорний вимикач виготовлений із загартованого скла. Клавішний вимикач зроблений з пластику, який легко запалюється. Скло протистоїть деформації і вицвітання.


3. Не дряпається і не жовтіє з часом vs Залишаються сліди від подряпин, пластик вицвітає і жовтіє з часом

Загартовану скляну панель дуже важко подряпати в порівнянні з пластиковим вимикачем. Також, сенсорний вимикач залишається завжди новим і не жовтіє.


4. Водостійкий vs Боїться бризок води

Вийшовши з ванної кімнати з мокрими руками, ви з легкістю вимкніть або ввімкніть світло сенсорним вимикачем.  З звичайним вимикачем потрібно бути більш обережним, оскільки попадання води в вимикач дуже небажано і навіть небезпечно.

5. LEDподсветка (має 2 кольори) vs тьмяна однотонна підсвічування

Сенсорний вимикач має світлодіодне підсвічування 2-х кольорів: блакитний-викл, червоний -вкл.  У більшості звичайних вимикачах є тільки один тьмяно-жовте світло індикатора.


Сенсорні вимикачі це нове покоління приладів управління світлом в сучасному будинку.  Принцип роботи такого вимикача полягає в управлінні струмом за допомогою мікросхеми, а в звичайних клавішних вимикачах використовуються ковзаючі контакти.  Застосування мікросхеми, а не контактів, дозволяє виключити короткі замикання.

 

Зараз сенсорні вимикачі стають все більш популярними і можуть скласти гідну конкуренцію традиційним.  Ще можна за допомогою сенсорних вимикачів зробити систему «розумний будинок» в своєму будинку або квартирі.  Ви можете їх об'єднати в єдину систему і управляти за допомогою пульта або свого смартфона дистанційно.




Posted on 2018-10-22 Дизайн 1062

Меню