Керамічна інфрачервона лампа 50W E27 (для обігріву)

1-035

Новий

170 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Керамічна інфрачервона лампа розроблена спеціально для того, щоб забезпечувати ефективний відбір теплової енергії з електромережі. За допомогою керамічних ламп обігрівають теплолюбних тварин, особливо їх молоде потомство. Купити таку лампу обов'язково потрібно при вирощуванні молодняку ​​птиці, свиней, качок, гусей.

Молодняк набагато швидше підростає і міцніє, якщо їм забезпечити комфортні умови для зростання. Достаток тепла, так само як і якість корму, стоять на перших позначках в цьому рейтингу.

Особливість даної інфрачервоної керамічної лампи 50W полягає в генеруванні інфрачервоного средневолнового випромінювання. Завдяки керамічному корпусу зі спеціальною системою каналів, інфрачервоне випромінювання трансформується в теплову енергію, яку пристрій і віддає оточуючим її тваринам. Така лампочка встановлюється в стандартний патрон Е27.

Інфрачервона керамічна лампа:

не виробляє світло, тим самим не порушує біоритми тварин;

має високий ресурс роботи, до 10 тисяч годин;

не боїться вологи і пилу.

Переваги використання саме такого способу обігріву полягають в його економічності і максимально цільової доставки тепла. Лампочку можна встановлювати безпосередньо в місці проживання тварин, і вона буде локально забезпечувати якісний прогрів.

Щоб купити інфрачервону керамічну лампу 50W вам потрібно зв'язатися зручним способом з нашим контакт-центром або залишити замовлення за допомогою кошика.

 
Характеристики
Потужність, W:50
Частота, Hz:50
Тип патрона:Е27
Колір корпусу:Чорний
Матеріал корпусу:керамика

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Купил в террариум, моя животинка, вроде, довольная) Интересно будет на черепахе ещё попробовать. Спасибо магазину!

Раніше переглянуте

Меню