Продаж
21% Знижка

Дистанційний вимикач Inted 220V 1 канал + пульт

1-002

Inted

Новий

395 грн

500 грн

Обмежена спеціальна пропозиція
В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 2 відгук(и)
 
Все про товар

Одноканальне радіореле - пристрій, що дозволяють дистанційно керувати включенням навантаження. Це може бути освітлення, полив, дзвінок, управління воротами в гараж і багато іншого, потужністю до 2200W. Бездротовий вимикач складається з двох блоків: приймача і передавача. Приймач підключається до мережі 220V. Він може бути встановлений в корпусі вашого приладу або розміщений в монтажній коробці. Передавач виконаний у вигляді невеликого брелка, нагадує автомобільний. Сигнал від нього проходить крізь стіни і здатний подолати дальність до 50 метрів прямої видимості.

Приклади використання:


Управління світлом: включення світла на стовпі, на сходовому майданчику, управління освітленням саду, в кімнаті якої можна встановити стаціонарний вимикач (вже зроблений ремонт). Управління обладнанням: віддалене включення, вимикання, перезавантаження верстатів, комп'ютерів, двигунів, насосів, печей та інших апаратів.

Безпека: обходячи територію, охоронець може пультом включити сирену або інші пристрої безпеки. Так само пульт може використовуватися як секретна кнопка для відкриття доступу до об'єкта, зняття з сигналізації.

Приймач має три режими роботи:

  • Режим 1.  (комбінація за замовчуванням). Включення навантаження буде відбуватися після короткочасного натискання кнопки А відключення – після натискання Ст.

  • Режим 2.  Управління навантаженням буде здійснюватися тільки кнопкою А. Короткочасне натискання кнопки А - включення навантаження. Знову натискання кнопки А – відключення.

  • Режим 3. . Напруга на прилад буде подаватися поки натиснута кнопка А на пульті. Якщо відпустити кнопку – живлення навантаження відключиться.

Додаткові характеристики

  • Кількість каналів:1.

  • Потужність активного навантаження(на 1 канал):2200W.

  • Мах потужність при включенні КЛЛ(на 1 канал):300 W

  • Мах дальність передачі сигналу:50 м

  • Живлення клавіші управління:12V

  • Габаритні розміри:Кнопка 55*3211 мм, Реле 80*37*24 мм

 
Характеристики
Тип:Радіо
Робоча напруга, V:220
Кількість каналів:1
Колір корпусу:Чорний
Потужність навантаження, Вт:2200
Габаритні розміри, мм:80*38*22мм
Гарантія, міс:6

Аксесуари

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Девайс цікавий, магазин хороший, дякую
Результат:
 -  
Купил для включения светодиодного прожектора на столбе у себя во дворе. Удобно включать и выключать, даже не выходя из дома.

Раніше переглянуте

Меню