Світлодіодний прожектор Horoz Pars 20W 6500K з датчиком

068 004 0020

Новий

470 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Компактний світлодіодний прожектор з датчиком руху Horoz 20W має маркування «PUMA / S-20. З його допомогою можна створити концентрований потік світла в секторі до 10 градусів. Ця перевага вигідно використовується при облаштуванні освітлення цехів і виробництв, будівельних ділянок, зовнішньої реклами, а також торгового освітлення.

Прожектор виконаний в металевому корпусі з ефективним захистом від пилу і вологи за стандартом IP65. Створюваний світловий потік в 500 люмен можна порівняти з роботою лампи розжарювання потужністю в 160 Вт. Прожектор працює в холодному колірному спектрі 6400 К, що забезпечує гарну передачу кольору і високу деталізацію освітлюваних об'єктів.

Встановлений LED модуль на основі SMD діодів забезпечує високі робочі характеристики і більше 20 тисяч годин напрацювання, без втрати первинних параметрів. Перевагами використання світлодіодного прожектора з датчиком руху Horoz 20W є:

         моментальне включення на повну потужність;

         незалежність від кількості циклів включень / виключень;

         активність тільки в нічний час і при спрацьовуванні датчика.

Вирішивши купити світлодіодний прожектор з датчиком руху Horoz 20W, ви отримаєте максимальну економію за дуже вигідною стартовою ціною.

Светодиодный прожектор с датчиком Horoz 20W 6500K

Особливості прожектора Horoz 20w

Світлодіодний прожектор з датчиком Horoz 20W 6500K стане відмінним рішенням для освітлення невеликих територій. Надійний і економний прожектор який зможе вам економити і одночасно бути корисним. Використовуються якісні SMD світлодіоди в якості джерела світла. Зручне кріплення в цьому прожекторе не стане проблемою закріпити його в важкодоступних місцях. У прожектора є ступінь захисту 65, це високий показник який зможе захистити від пилу і вологи прожектор в будь-яку погоду. Ресурс роботи прожектора 20 000 годин або до 6 років. Аналогом є лампа розжарювання потужністю 160w. Особливістю є його вага і компактність, габаритні розміри прожектора 182 * 208 * 62 мм. Гарантійне обслуговування 24 місяці з моменту покупки.

Датчик в цьому прожекторі має 3 налаштування: SENS-чутливість датчика, LUX-освітленість при якій прожектор повинен спрацьовувати, TIME-затримка часу після спрацьовування прожектора. Сам датчик руху дуже компактний і може повертатися як по горизонталі так і у вертикалі. Перед установкою прожектора потрібно виставити відповідні налаштування.

Можна виставляти мінімальну, середню, максимальну чутливість. Ставити такий прожектор рекомендується на висоті не більше 2 метрів.

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:20
Захист від пилу та вологи:IP65
КласЕконом
Наявність датчика:З датчиком
Температура світіння, К:Холодне (6500)
Кількість світлодіодів:28
Колір корпусу:Чорний
Ресурс роботи, годин:20 000
Габаритні розміри, мм:182*208*62
Світловий потік, Lm:1000
Тип світлодіода:SMD2835
Реальна потужність, W15.8
Освітленість з висоти 2м, Lux28
Гарантія, міс:12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Не мигает, не рябит, не шумит, включается моментально, круто, экономия очевидна)

Раніше переглянуте

Меню