Терморегулятор теплої підлоги Terneo Mex Unic

DS Electronics

Новий

870 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Терморегулятор теплої підлоги Terneo Mex Unic є досить простим пристроєм. У його настройках швидко можуть розібратися навіть ті люди, яким складно орієнтуватися в спеціальних налаштуваннях і режимах роботи сучасних багатофункціональних пристроїв. Для того, щоб активувати термореле необхідно лише включити його за допомогою вимикача на лицьовій стороні і встановити температуру, використовуючи обертову ручку. Індикатор, який розташований на корпусі, згасне тоді, коли задана температура буде досягнута. Простота в управлінні і надійність - це фактори, які виправдають ваше рішення купити терморегулятор для теплої підлоги Terneo Mex Unic.

Терморегулятор здатний підтримувати стабільну температуру в межах +10 .. + 40 . Цеможливозавдякидатчикутемператури, якиййдевкомплектідотерморелеразомзкабелем. Необхіднорозміщуватидатчиквметалопластиковоїтрубці (діаметром 16 мм) можливістю швидкого доступу до нього.

Перевагами покупки цього виробу є можливість уберегти кабель від перегріву, а також економити електроенергію до 30%. Ви можете виставити найбільш комфортний рівень температури. Має функцію блокування управління.

Для детального ознайомлення з приладом є інструкція терморегулятора теплої підлоги

 
Характеристики
Робоча напруга, V:220
Захист від пилу та вологи:IP20
Габаритні розміри, мм:60*60*24
Межа регулювання, ℃:10..40
Максимальний ток навантаження, А:16
Максимальна потужність навантаження, BA:3000
Датчик температури:NTC терморезистор, 10 кОм при 25 ℃

Раніше переглянуте

Меню