Сирена Оса герметична 220 В

Новий

290 грн

Цього товару більше немає на складі
Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Герметичний звуковий сигналізатор «Оса» 220В - дешевий і надійний охоронець будь-якого приміщення. При вартості трохи більше 100 грн. цей пристрій здатний забезпечити тривожну сигналізацію на об'єкті будь-якого масштабу: склад, виробництво, магазин, приватний будинок або квартира.

Пристрій працює досить просто. Сирена підключається до датчика руху або відкриття і в разі його спрацювання вона теж запускається. Досить скромний розмір герметичній сирени «Оса», близько 6 см в діаметрі, не повинен вас бентежити. Пристрій виробляє звуковий сигнал силою до 100 ДБ. При цьому конструктивно сирена розрахована на тривалу безперервну роботу, так що при спрацьовуванні вона самостійно з ладу не вийде.

Установку сирени краще довірити фахівцю з безпеки. Він зможе правильно провести лінію живлення 220В до «Осе» і вибере найбільш оптимальний варіант її розміщення. Так як корпус пристрою герметичний, його можна встановлювати на вулиці.

Щоб зробити своє житло або бізнес безпечніше, досить купити невеликий звуковий сигналізатор «Оса» і грамотно його встановити. Активна система сигналізації ефективніше бореться з крадіжками і зломами, ніж будь-який відеоспостереження.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Купил эту сирену и датчик движения. Звук нехилый! Отпугнёт любого

Раніше переглянуте

Меню