LED лампа VIDEX Filament G95FAD 7W E27 2200K 220V бронза під диммер

VL-G95FAD-07272

VIDEX

Новий

209 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

         LED ЛАМПА VIDEX FILAMENT G95FAD 7W E27 2200K 220V БРОНЗА ПІД ДИММЕР представляет собою вдале поєднання стилю, неординарності, простоти і шарму. Любителям «старовини» вона нагадає лампу Едісона. Хоча зовні відрізняється і формою, і розміром.

          LED лампа представлена ​​в формі великої кулі, що дозволяє її використовувати у створенні «люстр своїми руками» і прекрасно відобразити фантазії «майстра». Вона відмінно виглядає як одне джерело освітлення, так і в «композиції». Всередині лампи знаходиться не нитка розжарення, а розташовані світлодіодні елементи.

Ці елементи дозволяють економічно витрачати електроенергію. Цоколь лампи металевий, корпус - скляний. А бронзове напилення на корпусі лампи надає «тепло», навіть якщо LED лампа не підключена і не витрачає електроенергію.

          Однозначним «плюсом» LED ЛАМПИ VIDEX FILAMENT G95FAD 7W E27 2200K 220V є те, що вона диммерується (за допомогою спеціального регулятора змінює яскравість). Вона прекрасно підходить для плавного регулювання яскравості світіння. Що дозволяє широко використовувати лампу, як в місцях громадських (кафе, ресторани), так і в домашніх умовах.

Купивши таку LED лампу Ви купуєте за хорошою ціною незамінного помічника в створенні затишної атмосфери в будь-якій ситуації. При необхідності лампа відмінно освітить приміщення, заливши його яскравим світлом. Але і в потрібний момент вона м'яко занурить Вас в напівтемрява, дозволивши відпочити від трудового дня. Або плідно попрацювати за комп'ютером, коли немає потреби в яскравому освітленні. Або розповісти добру казку на ніч своєму малюкові.

Лампа прекрасна у своїй простоті. Вона прикрасить Ваш побут, порадує своєю економічністю.

А купуючи LED ЛАМПУ VIDEX FILAMENT G95FAD 7W E27 2200K 220V БРОНЗА ПІД ДИММЕР у нас, Ви отримаєте повноцінну консультацію від менеджера, відмінний гарантійний термін використання, своєчасну доставку. Перед відправкою весь товар проходить перевірку, виписується чек і гарантійний талон з печаткою.




 
Характеристики
Робоча напруга, V:198-242V
Потужність, W:7
Частота, Hz:50
Температура світіння, К:2200
Тип патрона:Е27
Ресурс роботи, годин:40 000
Світловий потік, Lm:700
Висота, мм:136
Діаметр, мм:95
Аналог лампи розжарювання, W:60
Кут розсіювання, градусів:360
Матеріал корпусу:Скло
Тип лампи:LED нитки (філамент)
Гарантія, міс:36

Аксесуари

Раніше переглянуте

Меню