Cвітлодіодна лампа METRO-1 10W E27 4200К 12-24V

001-0060-1224

Новий

80 грн

В наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Cвітлодіодна лампа METRO-1 10W E27 4200К – LED лампа А60, яка служить заміною стандартних ламп розжарювання, проте споживає значно менше електроенергії і істотно довше живе. Лампа METRO стандартної форми груша для цоколя Е27. Потужність лампи – 10 Вт.

Зверніть увагу, оскільки міські мережі використовують струм із номінальною напругою 220В, то монтаж лампи включає установку понижуючого трансформатора!

Низьковольтні лампочки мають високий рівень захисту від уражень струмом. Тому їх розміщення вітається у приміщеннях з високим ступенем небезпеки, вибухонебезпечних зонах чи місцях, де в атмосфері присутній струмопровідний пил. METRO підійде для освітлення котелень, цехів та інших підсобних чи виробничих приміщень. Місць з підвищеною вологістю, таких як кухня, ванна, для підсвічування входу на вулицю або доріжок у саду, підвальних приміщень тощо.

Також, рекомендуємо купити світлодіодну лампу METRO для організації аварійного освітлення. Адже, джерелом живлення для неї можуть бути малопотужні акумулятори, сонячні батареї, тощо.

Ця LED лампочка з рівним комфортним для очей світлом, без пульсацій, що в свою чергу не призводить до втоми і не погіршує емоційний стан. Вбудовані світлодіоди генерують приємне денне світіння з колірною температурою 4200К, яке є універсалим варіантом ілюмінації.

Особливості:
⦁ До складу не входить ртуть та інші шкідливі речовини.
⦁ Економне споживання електрики
⦁ Пожежобезпечна, завдяки низькому нагріванню діоду
⦁ Висока енергоефективність
⦁ Низьковольтна
⦁ Потребує утановки трансформатора
⦁ Високий рівень захисту від уражень струмом
⦁ Працює від малопотужних, альтернативних джерел живлення
⦁ Довговічна – 25.000 год



 
Характеристики
Робоча напруга, V:12-24
Потужність, W:10
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Тип патрона:Е27
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:40 000
Світловий потік, Lm:900
Аналог лампи розжарювання, W:75
Тип лампи:Класична (груша)
Гарантія, міс:24

Раніше переглянуте

Меню