Світильники

Потужність, W:

8 - 50

Ціна

45 грн - 1390 грн

Додаткові опції

Температура світла, К:

Трекові світильники LED 

Будь-світильник, який ви купуєте для дому, офісу або промислового приміщення, повинен бути не тільки красивим, але і досить функціональним. Трекові світлодіодні світильники в повній мірі відповідають обом вимогам, тому і користуються великою популярністю з першого дня своєї появи в нашому інтернет магазині.

Трековою системою освітлення є спеціальні поворотні світильники, які кріпляться на спеціальній шині, здатні проводити струм. У підсумку ви можете придбати саму шину, необхідну кількість світильників, після чого самостійно створити необхідну атмосферу в приміщенні, розставляючи необхідні світлові акценти.

Світлодіодні трекові світильники максимально ефективні в приміщення з великою площею. Їх дуже часто встановлюють:

в квартирах-студіях з вільним плануванням в стилі hi-tech;

в великих офісах, найчастіше розділених офісними перегородками;

в павільйонах, де проводять виставки і презентації;

освітлення магазинів, вітрин та салонів;

в залах засідань і конференц-залах.

Якщо ми розглядаємо дані світлодіодні світильники для магазинів, то їх можна використовувати як окремо, так і разом з іншими типами освітлення. Трекові світильники для вітрин допоможуть вам виділити акційні пропозиції, новинки і хіти продажів. Вони можуть закріплюватися як на стелі, так і на стінах.

Чому варто встановити трекові led світильники?

Світильники світлодіодні трекові мають ряд незаперечних переваг:

низьке енергоспоживання, яке дозволить вам практично не вимикати світло - дуже зручною для кафе, ресторанів і клубів, розташованих в напівпідвальних приміщеннях;

зниження витрат на оплату рахунків за електроенергію;

можливість створити необхідні акценти за допомогою світла на товарах або елементах інтер'єру, експонатах на виставках і т.д .;

універсальність і багатофункціональність - можна використовувати не тільки в різних приміщеннях, але і на різних поверхнях - стеля, стіна;

високий ККД при низьких витратах;

м'яке освітлення, від якого не втомлюються очі навіть при тривалій дії;

термін служби не менше 30 000 годин, що є гідним показником;

термостійкість всіх елементів;

високий рівень пожежної безпеки;

можуть працювати в широкому діапазоні температур від 5 до 45 .

Світлодіодні світильники на шинопроводі можуть змонтувати навіть людина з невеликим досвідом. Почнемо з монтажу самої рейки. Вона найчастіше підвішується на троси або шпильки. Така технологія підвісу дозволяє регулювати висоту установки. Далі світильники вставляються в проріз шинопровода і фіксуються в ньому за допомогою двох затискачів. Електрика підключається до рейки і далі з неї передається на сам світильник, тому ви можете встановити джерело світла в будь-якій точці шинопровода.

Зверніть увагу, що світло трекових світильників має фокусуватися і бути спрямованим в одну сторону. Це добре для освітлення полиць, але якщо ви ставите таку систему в побутовому інтер'єрі, то потурбуйтеся про те, щоб світло не сліпило людей і не заважало при русі в кімнаті. Не розраховуйте на трековую систему освітлення як на основне світло. Це тільки додаткове, акцентне освітлення.

Більше
на сторінці
Показати 25 - 47 з 47 шт
Показати 25 - 47 з 47 шт

Меню