Світильники

Потужність, W:

3 - 230

Ціна

115 грн - 4505 грн

Додаткові опції

Температура світла, К:

Світлодіодні накладні світильники на стелю (LED) 

Лаконічність та елегантність накладних світлодіодних світильників

Витончений компактний світлодіодний накладний світильник - вдале рішення для тих, кого втомили класичні люстри. Ці пристрої чудово підходять для різних стилів інтер'єру. Безперечна цінність таких освітлювальних приладів полягає в їх компактності. Подібні лампи можна сміливо встановлювати у кімнатах із низькою стелею. Крім того, з їх допомогою нескладно урізноманітнити світлове оформлення інтер'єру. Наприклад, розташувавши на стелі кілька таких пристроїв. Подібний варіант дозволяє створити в одній кімнаті кілька зон освітлення.

Крім компактності, цей тип приладів приваблює зручністю установки. Їх можна монтувати на будь-яку звичайну стелю. Але при цьому накладний світильник крига підходить і для різних видів підвісних стель. Такі пристрої допускають встановлення прямо поверх плити або іншої поверхні такої стелі. Існують також універсальні моделі, оснащені рамкою, що знімається. Якщо від'єднати цю рамку, їх можна встановлювати як вбудовані.

Особливості накладних світлодіодних світильників

  Освітлювальні прилади, які монтуються впритул до стелі – далеко не новий винахід. Однак раніше вони найчастіше були конструкцією з розсіювальним плафоном і патроном для лампи. Або, у деяких випадках – з декількома патронами.

Так було, поки не з'явилися накладні стельові світлодіодні світильники, які змінили уявлення про ці прилади. Як неважко здогадатися, їхньою основною відмінністю стало використання як джерело світла LED випромінювачів. Зараз світлодіоди проникають у всі сфери освітлювальної техніки, поступово замінюючи інші види джерел світла. Цьому сприяють їхня практичність та економічність. Льодовські прилади витрачають у 8-10 разів менше енергії на забезпечення того ж світлового потоку, що лампи розжарювання. Вони здатні опрацювати від 30 000 до 50 000 годин, залежно від моделі. Таким чином, економія на електроенергії виходить дуже відчутною.

  Але це далеко не всі причини купити світлодіодний світильник. Адже старі моделі з різьбовими цоколями також можна "осучаснити", встановивши діодну лампочку в цоколі. Але нові пристрої оснащені вбудованими льодовськими джерелами світла. А це значно підвищує комфорт їхньої експлуатації. Випромінювач, що складається з багатьох світлодіодів, при звичайному використанні зможе прослужити кілька років. За цей час його власнику не доведеться турбуватися про заміну лампочок. Не доведеться розмонтувати прилад і виконувати нудну процедуру вилучення плафона.

  Варто також згадати, що такі пристрої відрізняються дуже слабким нагріванням при роботі. Таким чином, світлодіодний стельовий накладний набагато безпечніший для навколишнього оточення. А особливо – для чутливих до високої температури підвісних стель. Це дозволяє використовувати більш яскраві та потужні прилади.

  Завдяки такій особливості у виробників з'явилася можливість використовувати для корпусів легші матеріали. Наприклад, міцний термостійкий пластик. Це не вплинуло на надійність пристроїв. Тим більше, що лід лампи не бояться поштовхів чи тряски. Зате завдяки цьому вага багатьох моделей відчутно нижча, ніж у "класичних" пристроїв. І це також полегшує завдання монтажу.

Різноманітність світла

Сьогодні в цій категорії можна знайти найрізноманітніші моделі. Так, найпростіший стельовий світильник накладний має строгий мінімалістичний дизайн. Це пристрій у круглому чи прямокутному корпусі з матовим розсіювачем. Білий колір, суворі лінії. Єдине, що безумовно привертає увагу – м'яке, приємне для очей світло цього приладу. Така модель буде доречною як в офісі, так і в домашній обстановці.

  Для приміщень із підвісними стелями типу Армстронг підійдуть моделі відповідної конструкції. Вони є плоскими прямокутними панелями, зручними для установки. Ними можна сміливо замінювати застарілі растрові пристрої із люмінесцентними лампами. Зазвичай такі накладні стельові світильники передбачають можливість монтувати їх як вбудовувані моделі.

  Практичний форм-фактор таких пристроїв дозволяє використовувати їх не тільки для житлових або офісних приміщень. Подібний прилад стане, наприклад, вдалим рішенням для встановлення на сходовому майданчику або над під'їздом. Тут також стануть у нагоді всі описані вище переваги цього типу освітлювальних пристроїв. Зокрема, енергоефективність, довговічність та можливість не змінювати лампочки. Але для подібної мети варто придбати спеціальний led світильник накладної підвищеної міцності. Незайвим буде захист корпусу від вологи та пилу.

  Якщо потрібна елегантна модель, варто звернути увагу на привабливі декоративні пристрої. Сучасні виробники пропонують різні дизайнерські рішення. Так, комусь підійде стримана модель традиційної форми з легким декором рамки та розсіювача. Але можна знайти ефектні пристрої, дизайн яких стане яскравою деталлю в будь-якій кімнаті.

  Тим, хто цінує можливості сучасних технологій, сподобаються пристрої з розумною функціональністю. Такими моделями можна керувати дистанційно, а також регулювати різні параметри їхнього світіння. Наприклад, яскравість або колірну температуру. Просто та швидко купити стельові накладні світильники лід можна у нашому інтернет магазині Exmart. Тут представлений багатий вибір найрізноманітніших моделей відомих брендів за розумними цінами.

Більше
на сторінці
Показати 97 - 105 з 105 шт
Показати 97 - 105 з 105 шт

Меню